Fyld mobilen op på ni minutter

Elbiler kan repareres overalt

(Foto: XPENG)

Når mange af de nye elbiler ser ret ens ud i både det ydre og i de tekniske specifikationer, gælder det om at adskille sig fra andre, når man skal lokke danske købere til sig.

XPENG, som mange kalder Kinas svar på Tesla, har været rigtig god til den disciplin. Forleden præsenterede XPENG således sin første flyvende elbil X2.

Nu følger XPENG så efter med nok en nyhed. Sammen OmniCarService indfører XPENG mobile værksteder i Danmark.

Når de første XPENG elbiler ruller ud på danske veje og gader i andet kvartal af 2023, kan køberne selv bestemme, hvor service og reparationer skal foregå.

XPENG’s topmodel er P7 med fire-hjuls-træk. (Foto: XPENG)

De kan f.eks. foregå hjemme på kundens private bopæl, på dennes arbejdsplads eller et helt tredje sted. Medmindre da, at man foretrækker at aflevere sin bil på værkstedet på gammeldags vis.

Med sit banebrydende Service Flex koncept kan kunder bestille mekaniker via XPENG’s app på mobiltelefonen, via XPENG hjemmesiden eller pr. telefon.

Her bestiller man både tid og sted for reparationen, hvorefter OmniCarService rykker ud med special-indrettede varebiler og uddannet service-personale ombord.

Service-vognene er udstyret med alt nødvendigt værktøjer og leverer alt fra service og garanti-arbejde til reparationer og dækskifte.

XPENG er en teknologi virksomhed, der er aktiv på flere fronter. XPENG eksperimenterer f.eks. med flyvende elbiler. (Foto: XPENG)

OmniCarService har drevet mobile værksted-vogne i knap to år på det danske marked. I den periode har selskabets mekanikere serviceret ca. 10.000 kunder.

For XPENG gælder det naturligvis om at kunne ledsage sine elbiler med en service, som ingen andre bilmærker på markedet kan tilbyde. Kunderne får to ting, som normalt ikke kan købe sig til – tid og fleksibilitet.

En Service Flex aftale hos XPENG skal kunne købes fra 167 kroner pr. måned, som dækker tre år og 60.000 kilometer. En aftale på fem år og 100.000 km skal koste 170 kroner om måneden. Aftalen gælder hele Danmark.

XPENG deltog i weekendens eCarExpo 2022 i Bella Center, der var Skandinaviens største udstilling for elbiler.

XPENG har også den store G9 SUV på vej, som skal kunne konkurrere med Porsches Cayenne i ydelse og præstationer. (Foto: XPENG)

I centrum hos XPENG var den kompakte P5 elbil og den elegante limousine P7, hvor sidstnævnte ligner en hård rival til Teslas S-modeller.

Nysgerrige kunne også kigge nærmere på XPENG’s første flyvende bil – X2 – dog uden at kunne få en prøvetur på himlen over Amager.

XPENG har været solgt på det norske marked i et stykke tid. Nu er så Danmark kommet med sammen med bl.a Tyskland og Holland. De kinesiske elbiler i luksusklassen kan forudbestilles nu…..

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyld mobilen op på ni minutter