iPhone redder Apples regnskab

Bærbar musik tåler vand

(Foto: Creative)

Det er måske ikke lige årstiden til batteri-drevne udendørs højttalere, som man kan tage med på skovture eller placere på kanten af ens swimmingpool.

Tilbehørs-specialisten Creative tager alligevel chancen og lancerer sin nye MUVO Go, der skal kunne spille forbløffende højt og rent trods sin beskedne vægt på 570 gram.

Indenbords sidder to fuldtone-enheder med separate bas-radiatorer. De kan levere 20 watt kontinuerligt og 40 watt i spidserne.

Er det ikke højt nok, kan man parre to MUVO Go bokse trådløst, hvilket også vil give et bedre stereobillede.

MUVO Go er vandtæt efter de skrappe IPX7 normer. (Foto: Creative)

Dertil kommer, at de nye Creative højttalere er udstyret med den nyeste Bluetooth 5.3 teknologi, der skal give en forbedret lydkvalitet og en mere stabil overførsel af signaler end tidligere versioner.

Endelig er MUVO Go meget robust og rigtig vandtæt. Den opfylder således de skrappe IPX7 specifikationer for at kunne tåle støv og vand.

Det indbyggede batteri kan levere musik i op til 18 timer på en batteri-opladning. Vel alt rigeligt til selv seje fester og komsammen’er.

Creative MUVO Go koster 85 euro eller ca. 640 kroner stykket. De fås i farverne Midnight Black, Pine Green og Cloud Blue….

MUVO Go har en størrelse og form, der gør det nemt at finde plads til højttaleren i en rygsæk. (Foto: Creative)

(Foto: Creative)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone redder Apples regnskab