En Apple elbil – på en måde

Gamle tv kan lære nye tricks

(Foto: StreamView)

Selvom en stor del af danskerne har købt nye tv, der kan kobles på internet og fungere som streaming skærme, er der fortsat mange, som har ældre fjernsyn stående.

De kan nu gøres ”smarte” ved hjælp af Nokias nye Streaming Stick 800. Det er en lille fjernstyret dongle med Android TV ombord, som åbner dørene til over 400.000 film og tv-serier på f.eks. Netflix, Disney+, HBO, YouTube, Nordisk Film+ osv.

Nokia nyheden, der produceres af østrigske StreamView, betjenes med en trådløs fjernbetjening. Den har baggrunds-belyste knapper til bl.a. fire direkte valg af online streaming tjenester.

Nokia Streaming Stick 800 har Google Chromecast integreret og kræver, at ens tv eller monitor har HDMI-stik.

(Foto: StreamView)

Derefter får man billeder i Full HD kvalitet og samtidig adgang til over 7.000 apps og spil i Googles Play Store.

Nokia nyheden kommer desuden med Bluetooth, så man kan koble eksterne højttalere trådløst på og på den måde forbedre lyden på sin gamle skærm.

StreamView oplyser i øvrigt, at den nye og mere betjeningsvenlige fjernstyring også kan bruges sammen med Nokia Streaming Box 8000.

Den nye stick koster 60 euro eller ca. 450 kroner inklusive remoten. Den kan købes hos udvalgte forhandlere i Danmark eller online på www.nokia.streamview.com . Fjernstyringen separat koster 20 euro….

(Foto: StreamView)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Apple elbil – på en måde