iPhones kan være mange penge værd

Med 007 på ørerne

(Foto: Bowers & Wilkins)

James Bond filmene er ikke kun kendt for masser af action, vodka martini stirred not shaken i glasset og veldrejede kvinder – undskyld, det må man vel ikke nævne i disse Meto tider.

007-filmene har også altid været kendetegnet ved deres flotte intro-sange. Mange kendte kunstnere som Shirley Bassey, Tom Jones, Madonna, Paul McCartney, Adele, Tina Turner eller Duran Duran har gennem årene sat deres musikalske aftryk.

Dertil kommer naturligvis de mange “product placements”, som Bond-filmene indeholdt flere af end nogen andre.

Tænk blot på de Aston Martin og BMW sportsvogne, som superhelten kørte rundt i – eller de ure agent 007 bærer på sit håndled. Det har både været Rolex’er, Omega’er, TAG Heuer, Pulsar og Seiko’er.

De nye hovedtelefoner har præcist samme mørkeblå farve, som Sean Connery bar i “Dr. No” filmen fra 1962. (Foto: DR. NO © 1962 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc)

En af de Hi-Fi fabrikanter, der godt kan lide at sole sig i lidt 007-berømmelsen, er britiske Bowers & Wilkins (B&W).

Herfra kommer nu en special-udgave af Bowers & Wilkins Px8 hovedtelefoner, som er dedikeret specielt til James Bond filmene. Det sker efter, at Bowers & Wilkins er blevet officielt medlem af 007-filmenes franchise-tagere.

Teknisk set er de nye Bond-hørebøffer identiske med de Px8 modeller, som Bowers & Wilkins lancerede for nylig. Det vil sige en trådløs topklasse telefon med bl.a. aktiv støjreduktion – ANC.

Den nye Px8 007 Edition kommer imidlertid i en midnats-blå lakering, der skal matche den tuxedo, som Sean Connery bar i ”Dr. No.” Desuden bærer hovedtelefonerne naturligvis et lille 007 logo.

Bowers & Wilkins fortæller, at man har en lang historik med Bond-film, selvom man aldrig har set agenten bære Hi-Fi mærkets hovedtelefoner.

I stedet har Bowers & Wilkins store 800-serie højttalere haft en rolle i baggrunden. De er bl.a. blevet brugt under optagelserne i de berømte Abbey Road studier i London af 007-melodierne til ”Skyfall” fra 2012 eller ”Spectre” fra 2015.

For nylig stod B&W højttalerne igen i centrum, da Abbey Road studierne fejrede 60-året for James Bond film.

Det skete med indspilningen af det særlige ”Bond 25”, der indeholder alle 25 ikoniske Bond-temaer – ny-indspillet af Royal Philharmonic Orchestra i studierne, som Beatles i sin tid gjorde berømt….

De nye James Bond hovedtelefoner kan købes hos Hi-Fi Klubben til en vejledende udsalgspris på 5.899 kroner….

Inden i hovdedtelefonerne kan man også se det velkendte Bond logo som afdækning over driverne. (Foto: Bowers & Wilkins)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhones kan være mange penge værd