Hvor henter du dine daglige nyheder?

Laptop ruller sig ud

(Foto: Lenovo)

Fleksible OLED skærme er der egentlig ikke så meget nyt i. Vi har set dem folde i Samsungs smartphones eller rulle sammen som et papir-lærred på LG tv-apparater.

Nu har Lenovo et forslag til, hvordan fremtidens laptop skal se ud. Den får en skærm, som kan udvides ellers skrumpes sammen helt efter behov. Helt udfoldet til billeder, grafik og video eller gjort mindre til f.eks. e-mails og tekster.

Verdens største pc-fabrikant præsenterede i går som futuristiske laptop på sin Lenovo Tech World 22 online konference. Her vakte det naturligvis opsigt med en pc-skærm, som man kunne trække ud ind i lodret retning.

Lenovo understregede, at der var tale om et koncept, men bestemt med en realistisk fremtid i sig. Derfor skal det ikke undre, om vi kom til at se den fleksible laptop i butikkerne om få år.

Prototypen har et display på 13 tommer – i udgangspunkt. Skærmen kan gøres betydeligt højere ved at lade elektriske motorer udvide den. Det vil f.eks. være alle tiders for dem, der arbejder med multi-tasking og mange vinduer åbne.

(Foto: Lenovo)

Lenovo vil ikke offentliggøre flere detaljer. Heller ikke navn, typenummer, processor ombord og en eventuel pris.

Mere konkrete var andre Lenovo nyheder på Tech World 22:

Det var f.eks. Cyber Spaces, der er en interaktiv fysisk og holografisk løsning til fremtidens fjernstyring, teamwork og kommunikation. Cyber Spaces gør det bl.a. muligt at føre næsten 100 procent realistiske online samtaler ansigt til ansigt.

Spændende ser også den nye Freestyle app ud. Den gør det muligt at arbejde på kryds og tværs af en pc og en tablet, uden at brugerne vil mærke begrænsninger eller krav om konverteringer undervejs. I praksis kan tabletten bruges som sekundær skærm for pc eller laptop.

Endelig præsenterede Lenovo også Virtual Classroom systemet til hybrid undervisning. Her kan virtuelle lærere f.eks. give skoleelever og studerende personlige opgaver og sparring….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor henter du dine daglige nyheder?