Hvor henter Europa sin energi fra?

Snart kan du spille i din BMW

(Foto: BMW)

At spille og køre bil er ligesom at drikke spiritus og sætte sig bag rattet. Begge dele er en dårlig idé.

Det er vel også derfor, at vi gennem mange år ikke har set bilfabrikanter tilbyde spilskærme som en del af deres køretøjer, selvom spillekonsoller var populære hjemme i sterne.

Sådan var situationen, indtil Tesla brød mange traditioner. Tesla var den første elbil, som blev solgt i rigtigt store tal. Og Tesla var først på markedet med integrerede computerspil på det store display i midten af instrumentbrættet.

Nu følger så BMW i samme vejbane. Fra næsten år bliver det muligt at dyrke games fra BMW’s buede skærm foran kører og forsæde-passager.

(Foto: BMW)

Den store forskel på BMW’s og Teslas spil-aktiviteter er, at man ikke skal bruge knapper på bilens rat til at styre gaming aktiviteter på displayet. I stedet vil BMW lade sine brugere benytte deres smartphone.

BMW er gået i samarbejde med AirConsole spil-platformen. Spillene kører direkte som del af BMW’s underholdnings-system i bilen, der leveres trådløst via luften.

I øjeblikket kan man spille spil på AirConsole via en pc, Android TV, Google TV og Amazon Fire TV. Inden længe har BMW de første biler, hvor man også kan gøre det.

Rent praktisk fungerer AirConsole lidt i stil med Apples Arcade spil-platform. Der er tale om en abonnements-service.

Udvalget af spiltitler er begrænset på nuværende tidspunkt, men AirConsole lover, at det vil blive ændret, inden de første nye ”bimser” kører ud på vejene med systemet ombord næste år….

(Foto: BMW)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor henter Europa sin energi fra?