100 mio numre på Apple Music

Nothing kommer med laptop

(Foto: Concept Central)

Det kinesisk-engelske mærke Nothing har vakt opsigt flere gange: Først med et sæt gennemsigtige øretelefoner og senest med Nothing phone (1) – en smartphone, der er anderledes i både design og funktion.

Mange har ventet, hvad det næste udspil fra Carl Pei kunne være. Pei var i sin tid medstifter af OnePlus og stod i spidsen for det populære mobiltelefon mærke, inden han hoppede af for at starte selv.

For et par uger siden afslørede Pei på Twitter, at det næste store sagtens kunne være en laptop. Nothing Book (1) ville vel være det oplagte navn.

Den udtalelse inspirerede straks folkene bag YouTube kanalen Concept Central til at vise, hvordan sådan en laptop kunne komme til at se ud. Resultatet kan I se på billederne til denne artikel.

(Foto: Concept Central)

Transparens har altid været et centralt element i Nothings design strategi, så selvfølgelig skal en Nothing Book (1) også have den særkende.

Dertil kommer en smart lade-dok til Nothing telefonen og øretelefonerne, som Concept Central har placeret til venstre for laptoppens pegeplade.

Resten af Nothing book (1) er minimalistisk i designet og kan godt mindre lidt om Apples MacBooks. Præcist ligesom mange mener, at Nothing phone (1) ligner iPhone mere end den typiske Android mobil.

Højst sandsynligt skal Nothings laptop køre med Microsoft Windows. Apples MacOS får Carl Pei ikke lov til at bruge. Det er forbeholdt Mac computere.

Dog kan man sagtens forestille sig, at Nothing laver sin egen slankede udgave af Windows. Med fokus på de vigtigste funktioner. Præcist som på Microsofts egen Surface Laptop.

(Foto: Concept Central)

Skærmen bliver i den populære 15,6 tommers størrelse, der passer til et tastatur i fuld størrelse, men uden separat talblok. Tasterne bruger Nothings karakteristiske skrift og omfatter en stribe funktionstaster til genveje osv.

Selvfølgelig bliver Nothing book (1) også gennemsigtig, så man kan kigge ind og se elektronikken arbejde. ,

Den trådløse oplader til venstre for pegepladen er omringet af små LED-lamper, der lyser op, når ladningen er i gang. Præcist som på bagsiden af Nothings smartphone.

Andre LED-lamper til højre for pegepladen bruges til at indikere f.eks. notifikationer, batteri niveau, indkomne emails eller aktuelle kalenderting, man skal huske.

Lige nu er Nothing book (1) kun et koncept og knap nok en fungerende prototype, men den viser meget realistisk, hvad det næste store projekt hos Nothing kunne indeholde….

(Foto: Concept Central)

(Foto: Concept Central)

(Foto: Concept Central)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 mio numre på Apple Music