Mobilernes kapløb skærpes

Musk køber alligevel Twitter

(Foto: Brett Jordan / Unsplash)

Det ser nu ud til, at den amerikanske mange-milliardær Elon Musk har fortrudt sin afvisning og alligevel vil købe det sociale medie Twitter.

Tilbage i april vakte Musk stor opsigt, da han meddelte, at han vil købe Twitter for 43 milliarder dollars eller knap 300 milliarder kroner.

Et par måneder senere trak Tesla-ejeren sit tilbud tilbage, fordi han mente, at Twitter snød med sine brugertal og medregnede flere millioner falske konti.

Nu har Musk igen vendt på en tallerken og har i et brev meddelt den amerikanske børs-kontrol SEC, at han alligevel godt vil købe Twitter.

Teslas ejer Elon Musk har fortrudt. Nu vil have alligevel købe Twitter. (Foto: Steve Jurvetson / Wikimedia)

På den måde håber Musk at undgå en bøde på en milliard dollars og en retssag, som Twitter har anlagt mod ham på grund af aftalebrud. Retssagen skulle begynde senere i oktober.

Ifølge amerikanske nyhedsmedier foreslår Musk, at handelen bliver gennemført til den oprindeligt aftalte pris på 54,20 dollars pr. aktie.

Twitter har knap 397 millioner abonnenter, hvilket svarer til knap ni procent af samtlige social media brugere i verden.

206 millioner besøger Twitter hver dag, og 25 procent af dem bor i USA. gModsat Facebook har Twitter et flertal af mandlige brugere.

Twitter har samme problem som Facebook, at en stor del af brugerne er passive. De læser kun tweets, men skriver ikke selv. Hos Twitter skriver 10 procent af brugerne over 92 procent af indlæggene….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobilernes kapløb skærpes