Musk køber alligevel Twitter

100 mio numre på Apple Music

(Foto: Apple)

For efterhånden 21 år siden lancerede Apple sin iTunes tjeneste sammen med iPod musik-afspilleren. Det var før, nogen anede, at Apple var på vej med iPhone nogle år senere.

iTunes var revolutionerende og ændrede musikbranchen for evigt. I dag er musik streaming hverdag for de fleste mennesker. Det var musik på nettet bestemt ikke i 2001.

Mandag kunne iTunes’ efterfølger Apple Music så fejre en vigtig milepæl: Melodi nummer 100 millioner blev lagt klar, så brugere kunne streame den ned på deres iPhone eller iPad.

100 millioner er bare et tal, der nok vil vokse hver dag fremover. Til sammenligning udkom der kun 5.000 albums på vinyl om året.

Sammen med ærkerivalen Spotify har Apple Music hjulpet mange genrer frem, som folk måske aldrig nogensinde ville have hørt med den gamle måde at udgive og distribuere musik på.

Apple Music kan streames I 167 lande kloden rundt. Hver dag leverer over 20.000 sangere, grupper, instrumentalister og songwritere melodier til musiktjenesten. Alle håber, at deres bidrag vil være det næste megahit….

(Foto: Apple)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musk køber alligevel Twitter