iPhone 14 Pro er bestselleren

160 km på en opladning

(Foto: Delfast)

Tilbage i 2017 vakte den lille ukrainske cykelfabrik Delfast opsigt, da den lancerede sin Prime elcykel.

Den slog nemlig verdensrekorden i langdistance cykling ved at køre 367 kilometer på en enkelt opladning.

I mellemtiden har Delfast flyttet en del af sin produktion til USA, hvor der er noget mere sikkert at drive forretning end i Ukraine for tiden.

Siden har Delfast også udvidet sit repertoire med bl.a. en politicykel på el, en elektrisk ladcykel og en mountain bike med racer-kvaliteter.

(Foto: Delfast)

Den nyeste model er den mini-cykel lignende California, der bryder med Delfasts ellers ret motorcykel-agtige design.

Delfast California har en centralt placeret Bafang M620 elmotor på 750 watt. Den leverer solide 160 Nm i drejnings-moment og en topfart på mellem 28 og 45 kilometer i timen.

Batteriet er ikke til at overse. Det sidder oven på motoren og ligner en indkøbspose, man har placeret mellem benene.

Pedalhjælpen kan indstilles i fem trin, men den virkelige nyhed er nok rækkevidden. Hele 100 miles eller 160 kilometer kan California køre på en opladning, der tager fire timer.

(Foto: Delfast)

California er topmoderne med en egen computer, der kan integreres både med Delfasts egen app eller populære elcykel apps fra andre fabrikanter.

Elcyklen kan arbejde med navigation via 4G mobiltelefon, bruger-tilpassede alarmer samt Bluetooth elektronisk lås. Desuden har California en holder til trådløs opladning af en smartphone.

Dertil kommer et LCD-display i farver med automatisk lysstyrke regulering. Forlygten tænder og slukker også automatisk, mens den røde baglygte også indeholder et bremselys.

Delfast California har affjedring både for og bag. På forgaflen er en Delfasts egen konstruktion – på baghjulet to professionelle Exa 291R støddæmpere.

Cyklen kører på 20 tommers letvægts-fælge, der som standard er monteret med solide dæk til de fleste terræn-former og underlag. Hurtig standsning sørger mekaniske skivebremser på 160 millimeter på begge hjul.

Delfast oplyser, at California passer til ryttere på mellem 150 og 190 centimeter i højden og en maksimal vægt på 120 kilo. Selve cyklen vejer 30 kilo.

Delfast vil senere i oktober forsøgee at samle kapital til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Indiegogo. Priserne skal begynde ved 1.999 dollars eller ca. 15.500   kroner.

Det er med 50 procent rabat i forhold til, hvad man senere skal betale for cyklen i en forretning. Levering er planlagt til juni næste år….

(Foto: Delfast)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone 14 Pro er bestselleren