Her er OnePlus 11 Pro

Musik, podcasts og nu lydbøger

(Foto: Spotify)

Mofibo, BookBeat, Podimo, Chapter og de mange andre, som tilbyder lydbøger på det danske marked, skal måske begynde at bygge forsvarsværker.

Det varer nemlig ikke længe, inden streaming-giganten Spotify også begynder at hoppe ombord i de akustiske bøger.

Starten er gået på det amerikanske marked, hvor Spotify bl.a. udfordrer verdens største online boghandel Amazon.

Hvornår Spotify også vil sælge lydbøger i Skandinavien og Danmark, er endnu ikke offentliggjort. Formentlig i første halvår af 2023.

At det måtte komme, er ingen overraskelse. Spotify er verdens største i musik-streaming og en af de helt tunge i podcasts. Derfor er lydbøger det næste logiske skridt for de fremgangs-rige svenskere.

https://open.spotify.com/

Der vil dog være én stor forskel på lydbøger og de andre dele af Spotify: Man kan ikke lytte til dem gratis eller tegne dem på abonnement. Lydbøgerne skal købes online først, inden man kan åbne til deres indhold.

Til gengæld lover Spotify, at der vil stå mindst 300.000 titler på hylden fra første dag. De kan både læses online og offline og tilbyder flere gode features.

Lydbøgerne har f.eks. et automatisk bogmærke, så man lynhurtigt kan finde tilbage, hvor man sluttede oplæsningen sidst. Man kan også dreje og og ned for læse-hastigheden.

Naturligvis lægger Spotify også sin populære ”Recommend” feature ind over lydbøgerne. Det er den, alle kender fra musik-afsnittet, hvor Spotify anbefaler andre titler ud fra de interesser og forkærligheder, man tidligere har vist ved sine valg.

Spotify fortæller, at man vil tage notater og holde nøje øje med, hvordan amerikanerne tager imod lydbøgerne, inden den nye service rulles ud i andre lande.

Samtidig vil Spotify gerne forny hele fænomenet lydbøger, så både lyttere, forfattere, forlag og indtalere kan få det maksimale ud af formatet….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er OnePlus 11 Pro