MitID har igen problemer

Her er OnePlus 11 Pro

(Foto: 21Mobiles)

Vanen tro tager det ikke mange måneder, efter at den seneste OnePlus model er lanceret, inden informationerne om næste generation begynder at lække.

Sådan er det også nu, hvor den ekstremt hurtige OnePlus 10T har været til salg. Samtidig er de første billeder af efterfølgeren OnePlus 11 Pro dukket op. Den ventes ikke at blive officielt præsenteret før i begyndelsen af næste år. Formentlig til februar.

OnePlus 11 Pro vil selvfølgelig blive hurtig og bedre på de fleste punkter i forhold til den nuværende topmodel 10 Pro.

Det vigtigste for OnePlus fans er dog, at ”alert slideren” kommer tilbage. Det er den skyder på højre side, som bruges til at skifte mellem f.eks. vibration og lyd.

(Foto: 21Mobiles)

OnePlus droppede skyderen på 10T modellen, fordi den fyldte for meget inde i telefonen. Den kommende 11 Pro ser ud til at være fysisk lidt større, så der igen er plads til den gimmick, som ingen andre smartphone mærker har.

OnePlus 11 Pro skal også kunne lade hurtigere op end forgængerens 67 watt. Rygterne taler både om 100 watt eller 150 som på OnePlus 10T. Under alle omstændigheder vil det gå mærkbart stærkere.

Skærmen ser til gengæld ud til at være den samme. 6,7 tommer AMOLED med forrygende Quad HD+ grafik og 120 Hz opgradering af billederne. Fint til både video og computerspil.

Processoren bliver Qualcomms endnu ikke officielt lancerede Snapdragon 8 Gen 2 processor. Den nuværende 10 Pro kører med en Gen 1 motor.

OnePlus 10 Pro flagskibet får sin afløser i begyndelsen af næste år. (Foto: OnePlus)

Ligesom hos OnePlus 10T ventes det nye flagskib kunne fås i en udgave med 16 GB RAM og 256 GB lager. Den vil dog også kunne købes med 8 /128 GB eller 12 / 256 GB.

Kameraerne skal give en vigtig forskel til den formentlig billigere 10T model. Den svenske foto-specialist Hasselblad vender tilbage med råd og hjælp og software, der gør foto-oplevelsen mere professionel. Hasselblad sparede OnePlus bort på 10T.

Selve kamera-layoutet ser ud til at blive meget anderledes end på OnePlus 10 Pro. Borte er det firkantede panel på ryggen. Ind kommer et stort og cirkulært, der rummer de tre objektiver plus en blitz.

Kameraerne omfatter en hovedlinse på 50 megapixel. Ultra vidvinklen er på flotte 48 MP, mens teleobjektivet rummer en 32 MP billedsensor. Selfieskyderen på fronten er på 16 MP.

Meget kan ændre sig i de næste fire måneder, inden OnePlus 11 Pro kommer på gaden, men disse tidlige leaks fra kinesiske sociale medier plejer ikke at ramme helt ved siden af….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MitID har igen problemer