Logitech hjælper kreatører

Vindmølle i din rygsæk

(Foto: Aurea Technologies)

Hvis du hører til dem, der har gadgets med, når du færdes ude i naturen, tager på hike, elsker skovture eller deltager i musik-festivaller, må denne nyhed være det helt rigtige.

Shine Turbine fra den canadiske start-up Aurea Technologies er en bærbar vindmølle, som man sagtens kan finde plads til i en rygsæk.Vægten er beskedne 1,3 kilo.

Når den er klappet ud, kan Shine levere op til 40 watt strøm – afhængig af vindforholdene. Energien gemmes i et 12.000 mAh batteri, der sidder i vindmøllens fod.

(Foto: Aurea Technologies)

Det er tilstrækkeligt til at fylde batterierne i fire smartphones. To gadges kan oplades på samme tid via to USB-C porte.

Alt tilbehør som kabler, fod og montage-beslag ligger meget praktisk gemt ind i selve vindmøllen, når den ikke er i brug. Sammenfoldet er Shine kun 35 cm lang og 10 cm i diameter. I udfoldet tilstand 91 centimeter høj.

Både vindmølle og den æske, den kommer I, er fremstillet af aluminium. Møllevingerne er lavet af solid carbon-composite.

Aurea Technologies har indbygget elektronik og sensorer, der automatisk drejer vindmøllen op i vinden. Den er vandtæt efter IP54 og kan derfor tåle regn.

(Foto: Aurea Technologies)

Vinden må have en hastighed på mellem 10 og 40 kilometer i timen, og møllen fungerer i temperaturer fra 0 til 40 grader Celsius. Den dur altså ikke i frostvejr.

Aurea Technologies henter finansiering via Crowd Funding på iværksætter portalen Indiegogo.

Interesserede kan forudbestille et eksemplar af Shine Portable Wind Turbine til sig selv til en intro-pris af 498 canadiske dollars, hvilket svarer til godt 2.800 danske kroner. Forventet levering i november….

(Foto: Aurea Technologies)

(Foto: Aurea Technologies)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logitech hjælper kreatører