God til skrivebordet

Streaming til halv pris

Det er jo ikke, fordi vi ligefrem mangler et udvalg af video-streaming-tjenester på det danske marked, hvor Disney+ ser ud til at være i den stærkeste fremgang.

Nu kommer der øget konkurrence til Netflix, HBO, Viaplay og Disney+ i skikkelse af SkyShowTime, som fra i dag er det nye navn for Paramount+.

Sammen med de øvrige nordiske lande er Danmark et af de første områder i verden, hvor SkyShowTime præsenteres. Det sker med et brag af et åbningstilbud.

Hvor man normalt skal betale 69 kroner i abonnement om måneden, kan de hurtige nøjes det det halve. 34,50 kroner og samme pris, så længe man er kunde hos SkyShowTime.

Bag den nye streaming tjeneste står de amerikanske medie-giganter ViacomCBS og Comcast. Den kommer med indhold fra bl.a. Universal Pictures, Sky, DreamWorks, Paramount Pictures, Nicklelodeon, Showtime, Paramount+ og Sky.

Blandt de mest kendte titler er f.eks. ”Top Gun”, ”Jurassic Park”, ”Minions”, ”Transformers”, ”Halo”, ”Paw Patrol” eller ”Maverick”.

Billedkvaliteten skal som standard være Full HD med 1.080 punkter og Dolby Digital 5.1. Endnu bedre 4K er på vej.

SkyShowTime vil være tilgængelig via Telia, YouSee, TV2 Play, Telmore, Telenor og Allente. Desuden kan film og tv-serier streames med en app til iPhone og Android samt Apple TV.

SkyShowtime oplyser, at man kan oprette fem profiler, som kan streame samtidig på tre forskellige enheder….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God til skrivebordet