Bedre MineCraft via genbrug

Norlys hæver ikke tv-priser

(Foto: Norlys)

Modsat YouSee og de fleste andre tv-udbydere på det danske marked vil Norlys og datterselskabet Stofa ikke øge priserne på sine tv-pakker.

Norlys kæmper samtidig for at holde sit prisloft i hele 2023, ligesom det har været tilfældet i 2021 og 2022.

Det er godt nyt for tv-seere, der er presset på økonomien på grund af inflation og stigende priser på energi og dagligvarer.

Norlys’ største rival YouSee meldte ud for en uge siden, at priserne på faste tv-pakker og Bland Selv abonnementer vil stige med mellem 20 og 40 kroner om måneden fra nytår.

”Der er ingen tvivl om, at vi ville have tjent flere penge, hvis vi havde hævet vores priser år for år. I stedet har vi fået gladere kunder og færre, som ønsker at skifte til en anden tv-udbyder,” siger Sune Nabe Frederiksen. Han er direktør for Norlys Digital.

Norlys forhandler i øjeblikket med flere af de store tv-stationer og rettigheds-organisationer om priser og vilkår for de enkelte tv-kanaler i de kommende år.

Det betyder, at de endelige indkøbs-priser er en ubekendt. Norlys håber dog, at de ikke vil betyde øgede prisstigninger senere i 2023.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre MineCraft via genbrug