Vild center-lyd

DJI jager GoPro

(Foto: DJI)

Tidligere på ugen har jeg her på Leifshows præsenteret de helt nye action kameraer fra GoPro og Insta360. Her kommer så det tredje, som skal slås om den samme købergruppe.

Det er Osmo Action 3 fra kinesiske DJI, der er mest kendt som verdens største fabrikant af droner til både hobby og professionelle opgaver.

Designet i de nye Action 3 er lidt mere traditionelt end på forgængeren. DJI har åbenbart villet gå med det sikre, når man vil lokke kunder fra f.eks. markedets førerhund GoPro.

(Foto: DJI)

Samtidig har DJI forbedret objektiv og video-optagelser. Kameraet har fået touch-skærme både på front og bagside, ligesom batteriet nu har længere spilletid på en opladning.

Endelig er der kommet en ny ”mode” til vertikale video-optagelser henvendt til krævende vloggers og indholds-skabere.

DJL Osmo Action 3 rummer en 1/1.7 tommers billedsensor, der kan optage i et 155 graders synsfelt og med en kvalitet på 4K i 120 billeder i sekundet (fps). Zoomen er på fire gange.

(Foto: DJI)

Dertil kommer, at man kan bruge DJI’s specielle PockSteady 3.0 billed-stabilisator ved optagelser helt op til 4K OG 120 fps, hvilket både er usædvanligt og rigtig godt.

DJI har også indbygget HorizonSteady, der hjælper med til at holde billedet stabilt under bump og rotationer på 360 grader. Den slags kan være nødvendig ved sportsgrene som f.eks. surfing, skateboard, skiløb eller mountain biking.

Lydsiden er samtidig forbedret med tre stereo-mikrofoner med støjreduktion og stemme-kontrol i flere niveauer. Desuden kan man koble eksterne mikrofoner på.

(Foto: DJI)

Indendørs sidder nu et batteri på 1.770 mAh, der kan levere strøm til 160 minutters video optagelser. Bagefter tager det 50 minutter at lade op igen.

Selve kameraet er vandtæt ned til 16 meters dybde. Vil man endnu længere ned, kan man købe et dykkerhus som ekstra-udstyr.

På samme måde har DJI et udvalg af beslag, så kameraet f.eks. kan monteres på en hjelm, cykelstyr eller selfie-stick.

DJI Osmo Action 3 er noget billigere end sin direkte rival GoPro Hero Black 11. e Priserne begynder ved 2.899 kroner, mens det mere komplette Adventure Combo koster 3.699 kroner….

(Foto: DJI)

(Foto: DJI)

(Foto: DJI)

(Foto: DJI)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild center-lyd