Sony til fest og ballade

Smart lys endnu smartere

(Foto: WiZ)

Signify – firmaet bag Philips’ smarte Hue belysning –fremstiller også lys-produkter under mærket WiZ.

Herfra er der i dag kommet en hel stribe nyheder i skikkelse af bl.a. en V2 app og vandtætte String Light lyskæder.

Den umiddelbart vigtigste funktion i V2 app’en er SpaceSense, der kan opfange bevægelser i lokalet og tænde lyset uden brug af ekstra sensorer eller batterier.

I stedet klarer SpaceSense sig med det trådløse Wi-Fi signal. Hvis det bliver afbrudt af f.eks. en person, der kommer ind i lokalet, aktiveres funktionen

Space Sense kan være rigtig praktisk, fordi funktionen reagerer på bevægelse og tænder for lyset alene ved hjælp af Wi-Fi stråling. (Foto: WiZ)

Man skal have to WiZ smart lamper installeret i rummet og naturligvis have V2 app’en på sin smartphone.

Har man først det, vil SpaceSense automatisk tænde lyset, når man går ind i lokalet. Eller slukke, hvis der ingen aktivitet er i et forud-bestemt tidsrum.

WiZ SpaceSense er samtidig indrettet, så et husdyr som en hund eller kat kan aktivere lyset. Meget praktisk. Ellers ville huset hurtigt blive et væld af tændte og slukkede rum.

Den nye V2 app kommer med en forbedret brugerflade og andre nye features som f.eks. Quick Action og Light Scene Management. Quick Action gør det muligt, at hver person I familien kan have sin egen personlige lyssætning.

WiZ’ anden nyhed er String Light. Det er en vandtæt lyskæde med 12 LED-pærer, som kan bruges både indendørs og udendørs på f.eks. terrassen.

String Light er en sjov lyskæde, der er vandtæt og derfor kan bruges udendørs. (Foto: WiZ)

 

String Light indeholder bl.a. en Dynamic Light Mode, hvor pærerne tænder i forskellig rækkefølge og i varierende farver. Altså en slags lysshow.

Endelig har WiZ også introduceret et nyt loftspanel, der er så slankt, at det er ideelt til lav-loftede rum.

Panelet kommer i tre varianter og kan indstille fra køligt til varmt hvidt lys. Desuden kan lysstyrken naturligvis justeres trinløst.

WiZ String Light kommer i oktober til en pris af 900 kroner. Den nye loftslampe kan købes fra slutningen af september for mellem 530 og 970 kroner.

WiZ app V2 og SpaceSense vil være tilgængelige fra slutningen af september…

 

Her er det nye og meget flade loftspanel. (Foto: WiZ)

String Light på terrassen. (Foto: WiZ)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sony til fest og ballade