Er TikTok ved at blive for hot?

Disse ure er lavet af kaffe

(Foto: Lilienthal Berlin)

Trenden mod stadig mere miljø-rigtige gadges og elektroniske apparater fremtryller engang imellem virkeligt originale og markante produkter.

Tag blot disse klassiske armbåndsure, hvis urkasser er fremstillet af genbrugt og presset kaffegrums.

Hvis bæreren får brug for en kop mokka, skyldes det ikke kun, at klokken har slået. Efter sigende dufter Coffee Watch også af kaffe.

(Foto: Lilienthal Berlin)

 

Den skægge nyhed kommer fra den lille tyske urfabrikant Lilienthal Berlin. Her han man benyttet genbrugs-materiale fra Kaffeform til at skabe den koffein-prægede tidsmåler.

Ifølge Lilienthal Berlin levner tyske kaffe-drikkere over 20 millioner tons grums hvert år. De kunne indsamles og genbruges.

Det gør Kaffeform ved at sende cykelbude rundt til cafeer, hoteller og restauranter i Berlin. Grumsen bliver så tørret, presset og forarbejdet til et miljø-rigtigt materiale, man kan bruge i mange ting.

(Foto: Lilienthal Berlin)

 

 

Coffee Watch uret  er dog ikke kaffe hele vejen igennem. Det analoge ur indeholder også elementer af rustfrit stål til urkassen, ligesom indmaden er lavet af andre former for metal. Urremmen er af naturligt læder.

Meget apropos har Lilienthal Berlin givet sine forskellige urmodeller navne som Espresso, Latte, Americano og Macchiato. Grundlæggende er de alle brune, men fra lyst til mørkt.

Urskiven er skal være inspireret af den berømte tyske Bauhaus stil med en subtil solstråle-effekt, skriver urfabrikanten.

Kaffe-urene koster normalt 229 euro, men sælges i øjeblikket på udsalg til 160. Det svarer til ca. 1.200 danske kroner….

(Foto: Lilienthal Berlin)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er TikTok ved at blive for hot?