Så hurtigt bliver 6G

Byg dit eget LEGO tastatur

(Foto: MelGeek

At man kan skræddersy sit eget pc-tastatur er for så vidt ikke den store nyhed. Det er bl.a. populært blandt gamere eller multimedia-designere, at man anbringer særlig genvejs-taster på sit mekaniske keyboard.

Nyt er til gengæld, at den danske legetøjs-gigant LEGO bliver involveret i et tastatur – selvom det kun er indirekte.

Det skægge nye pc-tilbehør kommer nemlig ikke direkte fra LEGO, men er kun LEGO-kompatibel. Ophavs-mændene bag det sjove nye Pixel tastatur er den lille amerikanske up-start MelGeek.

Pixel tastaturet fra MelGeek har et LEGO-inspireret design, som man kan ændre helt efter egen lyst både foran og bagved. Det har RGB-belysning og kan arbejde både trådløst og med USB-kabel.

(Foto: MelGeek)

Dertil kommer, at man kan udskifte taster, mens keyboardet er tændt. Det, man med et teknisk udtrykker ”hot swappable”.

MelGeek hævder, at Pixel er meget mere end farverigt. Tastaturet skal også være mere lydløst end normalt, hvilket meget-skrivere på et tysk kontor vil sætte pris på.

Det helt specielle ved Pixel er, at man ikke kun kan udskifte tasterne. Man kan også ændre hele tastaturets udseende, layout og omgivelser. Det har jeg ikke set før.

Man kan nemlig bruge helt normale LEGO-klodser og -figurer til at sætte ekstra krydderi på ”skrive-brættet”.

(Foto: MelGeek)

Det er f.eks. muligt at bruge forskelligt farvede LEGO-plader og bygge et helt LEGO-miljø på omkring tastaturet.

Hvis man føler sig ensom i sit arbejde, kan man sætte et par velkendte LEGO-figurer på keyboardet, som holder øje med ens skriveri eller programmering.

MelGeek sætter ingen dato på, hvornår man købe Pixel tastaturet – kun at det er snart. Den officielle udsalgspris bliver 269 dollars eller ca. 2.000 kroner. Dertil kommer naturligvis LEGO klodserne, hvis man ikke selv eller ens børn har en bunke i forvejen.

MelGeek tilbyder, at man kan få Pixel tastaturet til 199 dollars – ca. 1.500 kroner – hvis man forudbestiller online og lægger en udbetaling på én dollar for at vise sin seriøsitet….

(Foto: MelGeek)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så hurtigt bliver 6G