Sneakers kan også være kloge

Instagram får repost

(Foto: Souvik Banerjee / Unsplash)

Twitter og TikTok har for længst denne praktiske funktion, men nu kommer den omsider til det sociale medie Instagram.

Repost er det engelske navn for en feature, hvor man kan gen- eller videre-sende et indlæg, som en anden bruger har postet.

Instagram bekræfter, at man prøvekører den nye funktion hos en mindre brugergruppe. Går det godt, vil Repost formentlig blive rullet ud til alle brugere om nogle måneder.

Instagram bekræfter selv, at ”vi afprøver muligheden til at videresende poster i Feed. På samme måde, som man kan i Stores. Det vil bl.a. sørge for, at de originale forfattere vil blive krediteret for deres arbejde, når det videresendes.”

Her ses, hvor den nye repost / videresend feature placeres i Instagram app’en. (Foto: Twitter)

På skærmbilledet fra Instagram, som er offentliggjort på Twitter, kan man se Repost som et genbrugs-lignende ikon.’

Knappen vil ikke kun videre-sende andres indlæg. De pågældende poster vil også blive gemt i en separat database, så man kan adskille dem fra sine egne.’

I den nye Repost feature vil videre-sendte indlæg i øvrigt blive husket længere end i den nuværende funktion i Instagram Story. Her forsvinder posten nemlig efter 24 timer.

Tilmed lover Instagram, at man vil kunne tilføje sine egne kommentarer eller billedtekster til den anden brugers indlæg, inden det re-postes….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers kan også være kloge