USB dobbelt så hurtig

iPhone 12 kan være guld værd for den tekniske nørd

Annonce

Der er ikke noget, der er så spændende som nye gadgets, fede funktioner og ekstra features for den tekniske nørd. Det betyder nemlig, at der er noget nyt, der kan udforskes og eksperimenteres med – og netop derfor kan en iPhone 12 være det ultimative stykke legetøj.

En smartphone er selvfølgelig ikke legetøj, men en uundværlig lille computer med alverdens muligheder, der skal behandles med påpasselighed. Alligevel er det en lille device, der rummer så meget spændende elektronik, at man ikke kan andet end at glædes ved det, som var der tale om et barns yndlingslejetøj. 

 

Derfor bør du købe din nye smartphone hos Yousee

Så er du en teknisk nørd, og har du endnu ikke stiftet bekendtskab med en iPhone 12, så er det måske ved at være tid til, at du får fingrene i en sådan model. Det er nemlig ikke helt uden grund, at der her er tale om en af de måske mest populære modeller fra det verdensomspændende brand, Apple.

Tag derfor et kig inden for hos Yousee allerede i dag og køb iPhone 12. Her er du lovet en af markedets absolut bedste priser, og samtidig får du en service, der er helt i top, så det er sikret, at du tager det rette valg.

 

Med så mange specifikationer kan kun nogle få fremhæves

Og lad os så tage et lidt nærmere kig ind i maskinrummet på en iPhone 12. Her er der nok at kaste sig over, og derfor vil blot nogle få fede features og tekniske specifikationer her blive fremhævet. Du kan finde den fulde beskrivelse online hos for eksempel Yousee.

 

Her er nogle af de fedeste features i en iPhone12

For det første er der tale om et teknisk vidunder. Udover at du med en iPhone 12 får en særdeles stærk 5G forbindelse, kommer denne smartphone også med en 6,1 tommer Super Retina OLED-skærm med en skærmopløsning på 2531 x 1170 pixels ved 460 ppi. Den har et 12 MP + 12 MP dual-kamera samt et 12 MP front-kamera.

Og så er det også værd at nævne, at iPhone 12 indeholder en A14 Bionic Chip, tilbyder mulighed for at gøre brug af face ID og har Dual-SIM (Nano og eSIM). Derudover vejer den kun 164 gram og kommer i dimensionerne; 146,7 x 71,5 x 7,4 mm i et kantet design og i Ceramic Shield glas med aluminiumramme. Denne kan fås i farverne sort, hvis, rød, grøn og blå.

 

Et vidunder i forhold til sine forgængere af iPhones

Men det er ikke det hele.

Det er nemlig også værd at nævne, at en iPhone 12 er både støv- og vandafvisende. Derfor er den ideel i hverdagen, hvor den bliver udsat for masser af slid, og hvor den således skal kunne modstå alverdens situationer. Det er med til at forlænge levetiden.

Som andre nyere iPhones kommer en iPhone 12 med MagSafe trådløs opladning og et lightning -stik. Og så indeholder den selvfølgelig styresystemet, iOS 14.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USB dobbelt så hurtig