Dette tv kan bøjes

Disse mobiler købte vi i august

OnePlus Nord 2T (Foto: OnePlus)

Om to uger løfter Apple sløret for sine fire nye iPhone 14 modeller. Det er noget, der plejer at dæmpe købelysten hos publikum til sidste års modeller i månederne forud. Mange vil hellere vente på de nye.

Sådan foregår det ingenlunde i Danmark. I hvert fald ikke hos de to store teleselskaber 3 og Telia, som jeg hver måned offentliggør salgslister fra her på Leifshows.dk.

Hos 3 sad iPhones således på de seks øverste pladser i månedens Top-10. Med iPhone 13 som den mest populære. Det var den i øvrigt også hos konkollegerne fra Telia.

Samsung har tre telefoner med på hitlisten fra 3 – med den dyreste Galaxy S22 model som den mest købte.

Et nyt navn i toppen hos 3 er OnePlus, der har fået placeret sin seneste mellemklasse-mobil Nord 2T som teleselskabets tiende-mest solgte i august. Her er 3’s Top-10:

 1. Apple iPhone 13
 2. Apple iPhone 13 Pro
 3. Apple iPhone 13 mini
 4. Apple iPhone 13 Pro Max
 5. Apple iPhone SE 3rd gen
 6. Apple iPhone 12
 7. Samsung Galaxy S22 Ultra
 8. Samsung Galaxy S22
 9. Samsung Galaxy A53
 10. OnePlus Nord 2T

Xiaomi Redmi Note 11 Pro (Foto: Xiaomi)

Hos Telia var Apple knap så dominerende i august. Også her er der seks iPhones med i Top-10, men de ligger ikke helt så højt placeret som hos 3.

Faktisk blander Samsung sig kraftigt i topkampen med to Galaxy smartphones i Top-5 i august.

Også Telia har et nyt navn med på sin hitliste over mobilsalget i august. Det er Xiaomis Redmi Note 11 Pro på en tiendeplads. Her er Telias ti mest populære mobiler for tiden:

 1. Apple iPhone 13
 2. Samsung Galaxy S22
 3. Apple iPhone 13 Pro
 4. Apple iPhone 13 Pro Max
 5. Samsung Galaxy S22 Ultra
 6. Apple iPhone 11
 7. Apple iPhone 13 mini
 8. Samsung Galaxy A53
 9. Apple iPhone SE
 10. Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Telia er det eneste danske teleselskab, der offentliggør statistikker over de mobiler, som flest danskere gerne vil af med. Eller rettere, hvilke modeller de oftest bliver givet i bytte til nye i Telias Recycle program.

Listen er som altid domineret af iPhones. Ikke nødvendigvis fordi flere er mere trætte af deres iPhone end brugere af andre mærker mobil. Men ganske enkelt fordi der er så mange Apple telefoner ude hos danskerne. iPhones sidder på omkring 50 procent markedsandel her i landet.

Tallene fra Telia Recycle i august tyder på, at turen lige nu er kommet til, at gamle iPhone X telefoner skal udskiftes med noget nyt. Da iPhone X blev introduceret for fem år siden, var det den første i det nye smartphone design fra Apple:

 1. Apple iPhone X
 2. Apple iPhone XR
 3. Apple iPhone 8
 4. Apple iPhone 11 Pro
 5. Apple iPhone X (Silver)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette tv kan bøjes