Få el på din cykel

Sådan lyder en Mercedes-AMG

(Foto: iXOOST)

Hvis man elsker sin Mercedes-AMG GT sportsvogn eller bare drømmer om at købe en, er der nu kommet en ny metode at overføre fornemmelsen til sin stue eller hybel.

Den italienske højttaler-bygger iXOOST har nemlig kreeret en ny Bluetooth box, der ligner kølergrillen fra en Mercedes-AMG GT forveksling. Højttaleren er blot dybere for at skabe et bedre klangrum til bas-enhederne.

iXOOST har ofte vakt opsigt med sine designs. I begyndelsen lignede firmaets højttalere klassiske italienske espresso- og kaffe-maskiner.
Siden har iXOOST så kastet sin kærlighed på bilmærker.

(Foto: iXOOST)

I dag kan man således købe højttalere bygget af reservedele til Lamborghini Aventador eller Fiat Abarth 995 sportsvogne. Inklusive udstødningsrør som basrefleks-porte.

Man kan sågar købe en iXOOST højttaler, der er indbygget i et Formel-1 dæk fra Pirelli.

Den nye Mercedes-AMG højttaler indeholder to bas-enheder på hver seks tommer og fire diskanter på en tomme, der alt i alt skal skabe en 360 graders spredning af tonerne.

(Foto: iXOOST)

Højttaleren indeholder sin egen digitale signal processor (DSP), som man vil en medfølgende app kan programmere til sin egen personlige lyd.

Under alle omstændigheder kan den noget utraditionelle højttaler dække tone-området fra 60 til 22.000 Hz og levere 250 watts power.

Kabinettet er ikke som normalt fremstillet af træ, men af kulfiber. Højttaleren måler 76 centimeter i bredden og 66 cm i dybden. Vægten er på knap 15 kilo, så nyheden er ikke ligefrem bærbar.

Prisen på Mercedes-AMG GT højttaleren har iXOOST endnu ikke offentliggjort. Den bliver nok lige så saftig som lyden….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få el på din cykel