Amazon køber Roomba

Få el på din cykel

(Foto: Coolstuff)

Moderne elcykler er ved at blive en kostbar affære. Især i de senere måneder inklusive Tour de France er efterspørgslen boomet, så ventetiden op en ny elcykel nu kan være mange måneder. Tilmed er priserne bare steget og steget.

Zipforce One er en ny smart genvej. Det er nemlig en elmotor, som man kan montere på sin gamle cykel og straks få glæde af elektrisk assistance i modvind og op ad bakke.

Zipforce One kan placeres på både forhjul og baghjul. Motoren kan levere hastigheder på op til 25 kilometer i timen, og den egner sig bedst til asfalt- eller grusveje. Ikke til mountain biking.

(Foto: Coolstuff)

Via den medfølgende Zipforce app lan man vælge, hvor meget elmotoren skal assistere. Desuden kan app’en vise statistikker over ens cykelture.

Den nye elmotor er nem at tage af og på cyklen, når f.eks. dens batteri skal lades op, eller man vil køre alene på ens egen rugbrøds-motor.

Rækkevidden er til gengæld beskeden. 30 kilometer med fuld assistance og 60 med minimum. Det betyder, at Zipforce One skal sættes til stikkontakten ofte, og her tager en opladning op til fire tmer.

Zipforce One er vandtæt og passer til de fleste cykler til bybrug. Elmotorens vægt er 2,7 kilo.

Coolstuff tager 4.659 kroner for elmotoren. Det er meget billigere end at købe en ny elcykel…,

(Foto: Coolstuff)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazon køber Roomba