Et spørgsmål om balance

Paramount+ har vokseværk

(Foto: Paramount+ / Facebook)

Mens Netflix har decideret nedtur, og HBO Max og Amazon Prime er gået lidt i stå med hensyn til nye abonnenter, går det forrygende godt for relativt nye Paramount+.

Streaming-tjenesten, der også er aktiv på det danske marked, gik frem med 3,7 millioner nye brugere i andet kvartal af i år. Paramount+ er nu oppe på 43 millioner.

Hvis ikke tjenesten havde trukket sig ud af Rusland som så mange andre vestlige virksomheder, ville Paramount+ være oppe på 45 millioner abonnenter.

Paramount+ er stadig lille, når man sammenligner med Netflix’ 220,7 millioner brugere eller Amazon Prime Videos over 200 millioner. Men fremgangen ligger hos Paramount+, der også udkonkurrerer f.eks. Apple TV+ og Hulu i vækst.

Underholdnings-giganten Viacom/CBS, der står bag Paramount+, forklarer vokseværket med to ting:

Dels er streaming-tjenesten tilgængelig i flere lande. Inden årets udgang vil det være over 60 markeder.

Dels har Paramount+ flere bestsellere på sit program. Det er f.eks. “Star Trek: Strange New Worlds”, ”Halo”, ”Sonic the Hedgehog 2” og live transmissioner af Champions League fodbold….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et spørgsmål om balance