Porsche satser på to hjul

Webcam i topklasse

(Foto: Creative)

Hvis der er én ting, som Corona krisen lærte os med hensyn til pc’er, mobiltelefoner og laptops, var det at bruge video-møder og -chats.

Samtidig gik Zoom programmet fra totalt ukendt til en bestseller på verdensplan på mindre end et år.

Mange vil også have opdaget, at der er stor forskel på webcam kvaliteten. De kameraer, som mange fabrikanter sætter i som standard i deres laptops og tablets, var simpelthen for dårlige.

(Foto: Creative)

Derfor opstod der lynhurtigt et stort marked for løse og bedre webcams, der viser gode og skarpe billeder. Nogle gange koster den slags flere tusinde kroner.

Tilbehørs-specialisten Creative satser på, at der fortsat er efterspørgsel efter avancerede webcams – eller måske – at vi får en ny Corona bølge til efteråret, der tvinger os til at arbejde hjemmefra igen.

I hvert fald er Creative sent ude med sit nye Live! Cam Sync V3 kamera. Det leverer billeder i 2K eller Quad HD kvalitet og indeholder en zoom med 4 gange forstørrelser. Det hele til en fin pris på 70 euro eller godt 500 kroner.

(Foto: Creative)

Det nye kamera er samtidig  UVC-kompatibelt. Det betyder, at det ikke kræver ekstra installation af drivere. Det kører med det samme, når det bliver tændt. Plug-and-play.

Kameraet er fuldt justerbart med 360 graders vandret rotation og 30 graders hældning. Linsen kan dække op til 95 grader.

Via den medfølgende app, der kun virker med Windows-pc’er, kan man indstille lysstyrke og kontrast, hvid-balance og kompensation for baggrunds-belysning.

Desuden har kameraet flere præ-indstillede zoom-niveauer, så det er nemt at finde en god billed-beskæring til sit eget formål.

Sådan ser billedet ud, når man har indstillet webcam’en til fire gange zoom. (Foto: Creative)

Creative Live! Cam Sync V3 kommer med to integrerede mikrofoner, som man kan fin-indstille via app’en. Her kan man f.eks. aktivere en støjreduktion eller bruge VoiceDetect funktioner, der slår mikrofonen automatisk til eller fra, når brugeren taler.

Endelig har kameraet en universelt anvendelig monteringsplade, som gør, at nyheden passer til alle laptops, stationære pc’er, skærme og selv tripod stativer.

På den måde kan kameraet måske også blive interessant for vloggere, influencere og andre, som optager egne videoer til f.eks. sociale medier og YouTube.

Creative Live! Cam Sync V3 kan bl.a. købes via Creatives online butik….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Porsche satser på to hjul