Til vrooom på kontoret

Dansk film-streamer åbnet for alle

(Foto: Nordisk Film)

Helt uden de store armbevægelser og reklame-fremstød har Nordisk Film åbnet sin egen streaming-tjeneste, der skal konkurrere direkte med Netflix, HBO Max, Disney+ osv. Meget oplagt kaldes nyheden for Nordisk Film+ .

For at gøre den streaming-tjenesten konkurrence-dygtig har Nordisk Film taget både sine egne nyere produktioner og lagt dem sammen med de mange klassikere fra Min Bio og Dansk Filmskat.

Dermed er der skabt et sandt mekka for elskere af danske film. Både de gamle og de nyere som f.eks. ”Ternet Ninja”, ”Jagtsæson” og ”Afdeling Q” eller nyklassikere som ”Kun en pige”, ”Krummerne” og ”Kærlighed ved første hik”. Plus naturligvis alle de gamle Erik Balling og Morten Korch film – deriblandt også ”Olsen Banden”.

(Foto: Dansk Filmskat)

Dertil kommer faktisk også et pænt udvalg af Hollywood produktioner og et stort børne-univers med underholdning for de små mellem 1 og 9 år.

Blandt børne-hitsene på Nordisk Film+ kan nævnes ”Jungledyret Hugo”, ”Rasmus Klump”, ”Magnus og Myggen”, ”Bennys badekar” samt de nyere ”Far til fire” film.

Prisen ligger på 49 kroner om måneden, 270 kroner pr. halvår eller 468 kroner om året. Det lyder ikke dyrt.

Olsen-Banden filmene er med på Nordisk Film+. (Foto: Klaus Møller / AOP / Wikimedia)

Nordisk Film+ kendes allerede af tv-abonnenter hos Waoo og YouSee, men det var uden MinBio og Dansk Filmskat. Siden den 1. juli er tjenesten åbnet for alle, og man får ”das ganze molevitten” med til samme pris.

Tjenesten har eksisteret som “lukket” tjeneste for kunder hos Yousee og hos Waoo. Nu er den lukket op for os alle – og samtidig er MinBio og Dansk Filmskat blevet integreret.

Nordisk Film oplyser, at man samtidig har forbedret bruger-oplevelsen: Kunder kan f.eks. nu se film og tv-serier offline. Man kan have dem liggende på sin telefon, tablet eller laptop og se dem uden at være online på nettet.

De sjove danske “Jungledyret Hugo” tegnefilm ligger på Nordisk Film+. (Foto: IMDB)

Ny er også funktionen ”Min Liste”, hvor man kan føje sine favoritter til sin personlige liste, hvor de nemt kan findes og ses senere.

Endelig kan man via ”Se videre”  få et overblik over, hvilke film man er i gang med – og fortsætte, hvor man slap.

På nuværende tidspunkt kan man bruge Nordisk Film+ fra pc, Android, iPhone og iPad, Google Chromecast og Apple AirPlay. Apps til smart-tv og Apple TV kommer snart….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til vrooom på kontoret