Denne elbil kører også på sol

Mobil med monster batteri

(Foto: Doogee)

Hvis du hører til dem, der hele tiden går rundt og er bange for, at batteriet på din smartphone skulle løbe tør, mens du befinder dig langt fra en stikkontakt, kommer her en løsning.

Den nye Doogee S89 Pro kan samtidig tåle, at du tager din mobil med overalt. Den er super-robust og opfylder både IP68 og IP69K standarderne plus de militære MIL-STD-810H krav.

I praksis betyder det, at telefonen ikke tager skade af at falde 1,5 meter ned på et betongulv. Eller at mobilen kan ligge under vand i 30 minutter uden at drukne.

Kinesiske Doogee er kendt for at udvikle den slags smartphones, der er lige populære hos håndværkere, campister, soldater, sejlsportsfolk og bjergbestigere. Tilmed plejer Doogee at sælge disse seje mobiler til ganske venlige priser.

(Foto: Doogee)

Det mest opsigtsvækkende ved den nye S89 Pro model er dog batteriet. Det er på utrolige 12.000 mAh, hvilket er tre gange så meget som på en standard Android telefon i dag.

Dette monster af et batteri kan holde mobilen kørende i ”adskillige dage” – selv med både GPS, lyd og skærm tændt for fulde drøn.

Tilmed kan batteriet lades op med hurtige 65 watt, hvad der nok også er nødvendigt med så stort et energi-lager på en mobil.

Skærmen er en LCD-type – AMOLED er for sart, hævder Doogee. Displayet er på 6,3 tommer og i Full HD+ kvalitet. Det vil sige, at det kan vise 2.340 gange 1.080 punkter. Skærmen er beskyttet af ridsefast Gorilla Glass.

(Foto: Doogee)

En sprinter bliver Doogee S89 Pro – snarere en marathon-løber. Processoren er nemlig MediaTeks Helio P90 i mellemklassen, der kun kan køre med 4G – ikke det nyere 5G.

På den anden side er der nok ikke 5G dækning mange af de steder ude i vildnis, bjerge og vand, hvor denne telefon er på sin hjemmebane.

Standard på den nye Doogee er også 8 GB RAM og 256 GB lager, der kan udvides til det dobbelte via MicroSD kort.

Fingeraftryks-skanneren sidder på siden, så man nemt kan åbne telefonen med én hånd. Betjenes kan skærm og knapper naturligvis også med handsker på.

(Foto: Doogee)

Af en håndværker-mobil at være kommer Doogee S89 Pro med usædvanligt mange og gode kameraer:

Hoved-objektivet er på 64 megapixel med en supervidvinkel på 8 MP som assistance. Sidstnævnte kan også bruges til nær-optagelser – makro.

Det tredje kamera på ryggen er mere specielt. Det er nemlig udstyret med en Sony IMX350 sensor, der her er tunet til optagelser under meget dårlig lysforhold. F.eks. i huler eller midt om natten. Mørke-kameraet er på 20 megapixel med en blænde på F/1.8.

Interessant er også, at Doogee bruger kunstig intelligens (AI) til automatisk at optimere kameraets opsætning til 13 forskellige scenarier. Det er alt fra portrætter og landskaber til natfotos og billeder af kæledyr.

Doogee S89 Pro kører Android 12 og kommer på markedet i morgen fredag den 29. juli. Da bliver prisen ganske lave 319 dollars eller ca.   2.400 kroner. Jeg har også set den seje nyhed på nettet til en intropris på kun 269 dollars….

(Foto: Doogee)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne elbil kører også på sol