Nothing koster 3.500 kr

OnePlus 10T kommer 3. august

(Foto: OnePlus Community)

Vi har aldrig fået en ”standard” udgave af OnePlus’ nuværende 10 Pro. I stedet får vi så nu en opgraderet udgave af topmodellen, der skal hedde 10T. Den har officiel verdens-premiere den 3. august.

OnePlus genoptager dermed sin gamle tradition med at udsende to varianter om året af sin dyre serie af smartphone:

Den nye generation – f.eks. fra OnePlus 9 til 10 – kommer om foråret. Et halvt år senere dukker så en T – tunet – version op med en stærkere processor og andre forbedringer.

OnePlus 10T kommer helt sikkert med den seneste nye plus-version af Qualcomms Snapdragon 8 Gen. 1 motor ombord.

OnePlus 10T fås i farverneJade Green og Moonstone Black (Foto: OnePlus / WeChat)

10T bliver også den første OnePlus telefon, der kan købes med 16 GB RAM. Den fås dog også billigere med 8 eller 12 GB som nu. Det indbyggede lager er på enten 128, 256 eller 512 GB.

16 GB RAM er ikke usædvanligt på rene gamer-mobiler, men OnePlus 10T bliver en af markedets første allround mobiler med den enorme mængde hukommelse ombord.

Det viser, at OnePlus vil op og lege med de rigtigt tunge drenge som Sony, Xiaomi, Apple, Samsung og Vivo – og deres stærkeste modeller. I alle udgaver af OnePlus 10T er der tale om meget hurtig DDR5 RAM og UFS 3.1 lagerstyring.

Rygter fra Kina vil vide, at OnePlus vil sælge den nye model både som 10T og 10T Pro,  hvor forskellene primært ligger i skærm-kvalitet, kameraer, pris samt mængden af RAM og lager.

(Foto: Gizmochina / Weibo)

Om det er korrekt, er hverken blevet af- eller bekræftet, men noget kunne tyde på, at OnePlus vil stå med to 10-modeller efter den 3. august: Det kan enten være en OnePlus 10T og den gamle 10 Pro eller to nye 10T og 10T Pro:  De lækkede specifikationer på OnePlus 10T er nemlig dårligere end på den nuværende 10 Pro.

Kameraerne på OnePlus 10T skal få et mere almindelige 50 megapixel hoved-objektiv, en 16 MP ultravidvinel og en 2 MB makro/dybde sensor. De skal heller ikke markedsføres med Hasselblad navnet som på 10 Pro.

Endelig er der batteriet, hvor OnePlus også gerne vil sætte nye standarder. Hvor 10 Pro modellen kan lade sit 4.800 mAh batteri op med 67 watt, sker det med utrolige 150 watt på den nye 10T. Det betyder, at man kan fylde sit batteri op på næsten no time.

Om alt går vel, bliver OnePlus 10T en af de første smartphones på markedet, der kører med den helt nye Android 13. I hvert fald skal 10T have Oxygen13 ombord, der er en variant af Android.

Prisen er naturligvis det rene gætværk på nuværende tidspunkt. Oversætter man direkte fra de 40.000 rupees, som OnePlus 10T skal koste på det indiske marked, bliver det under 4.000 danske kroner. Så billigt får vi den næppe her i landet med høj moms og importtold fra EU….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nothing koster 3.500 kr