Mobil roaming gratis til 2032

Tag et ring med LEGO

(Foto: Brick Dangerous)

Nu skriver jeg jo så meget om moderne smartphones her på min blog. Man glemmer jo helt, at telefoner engang var meget manuelle og meget mere originale i designet, så de ikke alle ligner hinanden som to dråber vand.

LEGO kan nu hjælpe med at få erindringen om fordums telefoni tilbage, som vi ellers kun har fra film, tv-serier og museer.

I LEGO’s kreative Idea community er der nemlig dukket denne flotte telefon op. MOC – My Own Creation – er bygget i detaljeret 1:1 størrelse i de velkendte små plastik-klodser.

(Foto: Brick Dangerous)

Skaberen er spansk og kalder sig Brick Dangerous, og han har benyttet 572 LEGO klodser til formålet. Illusionen er komplet. Man kan sågar løfte røret og gøre, som om man tager telefonen. Selv ledningen er lavet af små LEGO elementer.

Når man kigger nærmere på billederne, kan man se, at den ”antikke” telefon er meget detaljeret. Selv de gamle skruer har Brick Dangerous kopieret i LEGO. Dem kan man løsne og åbne telefonens bagside til at servicere indholdet.

Projekter i LEGO Ideas kan meget vel ende med at blive et officielt LEGO byggesæt. Det kræver dog, at LEGO’s egne produktionsfolk siger god for det, og mindst 10.000 LEGO entusiaster giver deres stemme til projektet.

Lad os håbe på, at MOC opnår den status. Jeg kunne da godt forestille mig at have modellen stående og pynte på mit kontor. Eventuelt ved siden af den stikkontakt, hvor min smartphone lades op. Bare for at minde om, at der fandtes flotte telefoner før iPhone og Android….

(Foto: Brick Dangerous)

(Foto: Brick Dangerous)

(Foto: Brick Dangerous)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobil roaming gratis til 2032