Fleksibel lyd fra JBL

HTC mobil til Metaverse

(Foto: HTC)

Der var engang, hvor HTC var det største og vigtigste smartphone mærke i Android. Dengang havde HTC bl.a. sin egen “flagship store” på Strøget i København.

Så smøgede Samsung og hele striben af kinesiske mobiltelefon fabrikanter imidlertid ærmerne op, og HTC forsvandt næsten ude i glemsen.

Kun dem, der interesserede sig for Virtual Reality, vidste, at HTC stadig var i live som fabrikant af VR briller.

Ovre på hjemmebane i Taiwan har HTC fortsat med at sælge ret middelmådige smartphones, der kun sjældent nåede til Europa. Og hvis – var det typisk på særtilbud i butikskæder.

Nu mener HTC imidlertid, at det er på tide at markere sig i forhold til fremtidens internet. Dét, som Facebooks grundlægger har døbt Metaverse.

Mange kigger seriøst på mulighederne i Metaverse, hvor den virkelige verden smeltes sammen med den virtuelle – og hvor man som person vil optræde sin egen figur på skærmen.

Alle de store spilfabrikanter har købt sig adgang til Metaverse. Det samme gælder f.eks. LEGO og mange mærker inden for mode og livsstil. Metaverse er altså et højst virkeligt scenarie.

(Foto: HTC)

HTC’s nye Desire 22 Pro er en ret typisk mellemklasse telefon, hvis det ikke var, fordi den indeholdt ”Viverse.” Det er HTC’s betegnelse for Metaverse.

Af samme grund kommer den nye telefon med en stribe apps, der alle er Metaverse-centrerede og beregnet til at ”opdage nye verdener”, fungere perfekt til NFT’er og til at skabe sine egne virtuelle områder på nettet.

Dertil kommer, at Desire 22 Pro skal fungere perfekt sammen med HTC’s Vive Flow virtual reality briller.

Motoren ombord er den ret brystsvage Snapdragon 695 fra Qualcomm med 5G. Den ledsages af 8 GB RAM og 128 GB lager. Styresystemet er Android 12.

Skærmen er på 6,6 tommer og Full HD+ grafik – 2.414 gange 1.080 punkter. Display-hastigheden er pænt høj med 120 Hz, men det skal den også være til de animationer, Metaverset består så meget af.

På ryggen af den nye HTC telefon sidder tre kameraer med et hovedobjektiv på 64 megapixel, en super-vidvinkel på 13 MP og en dybde-sensor på 5 MP. Selfie-skyderen på fronten har en 32 megapixel billedsensor.

Batteriet er på 4.520 mAh med hurtig opladning og mulighed for at afgive energi videre til andre gadges, der er i åndenød. Den feature, der også kaldes ”reverse charging.”

HTC Desire 22 Pro er netop kommet på markedet i England, hvor telefonen sælges i forsalg til 399 pund eller ca. 3.500 kroner. HTC vil også sælge den i pakker med VR briller og/eller trådløse øretelefoner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fleksibel lyd fra JBL