Dét bruger vi mobilen til

Voksne skal også have krammedyr

(Foto: Solace)

Det er vel almindelig anerkendt, at små børn bliver lettere at berolige eller få til at falde i søvn, når de har deres krammedyr, dukke eller teddybjørn hos sig.

Nu mener forskere imidlertid, at krammedyr også kan have en god effekt på voksne – både i alder med børnenes forældre og bedsteforældre.

De voksnes nye krammedyr er blot elektronisk. Faktisk er det en trådløs højttaler, som er forklædt som noget trygt og hyggeligt, man kan knuge sig til.

(Foto: Solace)

Ideen bag Solace nyheden er, at højttaleren udsender vibrationer, der dæmper brugerens stress, beroliger i nervøse tider og lokker til at tage en lur. Lidt i stil med, når en kat spinder.

Solace højttaleren er designet, så den faktisk ligner et krammedyr. Den kan tages med overalt og bruge sine lavfrekvente lyde og vibrationer til at få sin ejer til at slappe af.

Solace arbejder via Bluetooth sammen med en app på ejerens smartphone. På app’en kan man så vælge de toner, der passer en bedst – musik, toner, binaural 3D lyd eller blot vibrationer.

(Foto: Solace)

Solace hører til det voksende marked for elektroniske wellness produkter. Om det virker, skal jeg ikke kunne sige, men lidt hyggeligt lyder det da som.

Solace forsøger i øjeblikket  at hente finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar af krammEdyret til en introduktionspris af 96 dollars eller 680 kroner. Levering vil dog først ske i marts næste år….

(Foto: Solace)

(Foto: Solace)

(Foto: Solace)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dét bruger vi mobilen til