Skærmen er på højkant

Smart luksus fra Montblanc

(Foto: Montblanc)

Med sit tætte samarbejde med Google blev Samsung den første fabrikant, som fik lov til at præsentere smartwatches med det nyeste Wear OS 3 styresystem på.

Nu ser det tyske luksus-mærke Montblanc ud til at blive nummer to. Montblancs seneste nye Summit 3 smartwatch har ikke kun Wear OS 3 ombord, men også en hurtigere processor i skikkelse af Qualcomms Wear 4100+ chip.

Montblanc kender de fleste nok fra fornemme – og dyre – fyldepenne, men man kan også købe f.eks tasker, smykker, solbriller, bælter, tegnebøger og andre accessoires i topkvalitet.

Montblanc sælger naturligvis også analoge armbåndsure, men var blandt de første klassiske urfabrikanter, der overgav sig til smartwatches. Sammen med Breitling og TAG Heuer.

Den nye Summit 3 skal være betydeligt hurtigere og bedre at bruge end forgængerne. De trængte altså også til en opgradering. Ikke mindst, når man tænker på, hvad Montblanc ure koster.

(Foto: Montblanc)

Det ydre design har også fået en oppudsning. Den elegante urkasse er håndlavet af let og stærkt titanium, og der medfølger både urremme af læder og gummi ved købet. Så har man et smartwatch til enhver anledning.

Selvfølgelig kopierer Montblanc også sine klassiske ures urskiver på nogle af de skærm-layouts, man kan vælge på Summit 3. Så bliver overgangen ikke så hård for ejere af analoge ure til nutidens digitale verden.

Med hensyn til features minder Summit 3 så om mange andre smartwatches i de bedre klasser: Der er f.eks. pulsmåling,  skridttæller, søvn-overvågning og tjek af bærerens blod-iltning.

Montblanc Summit 3 kommer til salg fra den 15. juli. Prisen bliver 1.250 euro eller 1.290 dollars. Det svarer til  ca. 9.500 kroner, hvilket er fire gange så dyrt som et Samsung Galaxy Watch 4 Classic med stort set samme funktioner.

Til gengæld er Summit 3 meget billigere end luksus-rivaler som TAG Heuer Connected Calibre E4 til 1.800 dollars eller Louis Vuittons Tambour Horizon Light Up til 3.400 dollars.

Senere vil der også komme meget billigere Wear OS 3 smartwatches fra mærker som Fossil, Mobvoi, Google selv og flere kinesiske fabrikanter….

(Foto: Montblanc)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skærmen er på højkant