Et bæst af en elcykel

Ny topmobil fra OnePlus

(Foto: ithome China)

Efter at OnePlus er blevet opslugt af søsterselskabet OPPO, er det blevet meget mere forvirrende at holde styr på antallet af mobil-modeller fra Danmarks formentlig tredje-største mobil-mærke.

Hvor OnePlus tidligere nøjedes med to modeller om, der begge lå ydelses-mæssigt oppe i topklasse, har OnePlus i dag telefoner i alle prisklasser. OnePlus slås derfor med Samsung og Motorola på alle planer.

Hvad der er mere forvirrende er, at kun topmodellerne tilsyneladende er rene OnePlus modeller. De andre er mobiler fra søsterselskaberne Vivo, OPPO og Realme, som man har sat OnePlus logoet på.

Den bedste måde at tjekke, om man står med en ”ægte” OnePlus eller ej, finder man i den karakteriske ”alert skyder” på højre side af telefonen. Det er den, hvor man vælger, om telefonen skal ringe, vibrere eller begge dele.

Den skyder har kun rigtige OnePlus telefoner, og fremover vil kun de dyrere modeller have den. Alle andre OnePlus telefoner uden skydere vil være mobiler, som også findes med f.eks. Vivo eller Realme navnet på.

Den næste nye OnePlus ser dog ud til at være en ægte OnePlusser. Det er nemlig den skrabede udgave af luksus-telefonen OnePlus 10 Pro.

(Foto: ithome China)

Den kommer ikke til at hedde bare OnePlus 10, som det ville være oplagt, men OnePlus 10T. Telefonen får verdenspremiere den 10. juli.

Lanceringen foregår på OnePlus’ hjemmebane i Kina, hvor 10T skal koste omkring 4.000 yuan. Det svarer til ca. 600 dollars internationalt eller 4.500 kroner i Danmark.

På visse punkter ser 10T ud til at være kraftigere end sin storebror, selvom telefonen koster mindre.

Det gælder først og fremmest i processoren, der bliver Qualcomms helt nye Snapdragon 8+ Gen 1. Storebror 10 Pro har ”kun” den lidt ældre motor uden “plus” i navnet.

Til gengæld skal kameraerne i 10T ikke være lige så ambitiøse som i 10 Pro. F.eks. er det ikke sikkert, at de bærer navnetrækket fra den svenske fotospecialist Hasselblad.

Desuden bliver AMOLED skærmen ikke i den fornemme Quad HD kvalitet, men kun i det mere almindelige Full HD+. Den er 6,7 tommer stor og hurtig med 120 Hz opdatering. Displayet kan også arbejde med HDR10+ billeder.

Det ventes, at OnePlus 10T ventes at blive tilbudt i versioner med 8 eller 12 GB RAM og 128 eller 256 GB lager. Det bliver spændende at se, om telefonen også lander i danske butikker….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et bæst af en elcykel