Xiaomi til spil og e-sport

Genbrugt mere udbredt

(Foto: Arnel Hasanovic / Unsplash)

Genbrug og elektronik stopper ikke op ved, at alle mobiltelefoner, tablets, digital-kameraer, hovedtelefoner,  bærbare højttalere og senere også laptops skal bruge USB-C stik. På den måde kan man bruge samme opladerblok på kryds og tværs af alle mærker i Europa.

I de senere år er genbrugs-butikker, der sælger brugte og istandsatte telefoner og pc’er også dukket op som paddehatte.. Sågar flere teleselskaber er gået ind i handelen med ”næsten nye” smartphones.

Nu har en af Europas sværvægtere i brugt elektronik også åbnet online butik i Danmark. Det er østrigske Refurbed, der er bare er vokset og vokset siden sin etablering i 2017.

Danskerne er det syvende land, hvor Refurbed dukker op med sin garanti for produkternes funktion og sikkerhed. I forvejen er kæden repræsenteret i Østrig, Tyskland, Sverige, Frankrig, Irland og Italien.

Der er mange penge at spare ved at købe en brugt laptop. (Foto: Andrea Piacquadio / Pexels)

Refurbed blev grundlagt i 2017 i Østrig af Peter Windischhofer, Kilian Kaminski og Jürgen Riedl, der oplevede et stigende behov for genanvendte smartphones og computere, som kunne opfylde både sikkerhedskriterier, kvalitet og med en ny garanti.

På den danske hjemmeside har man her fra begyndelsen adgang til godt 8.000 brugte produkter, der dækker kendte mærker som Apple, Samsung, HP, Dell, Acer, Lenovo, Fujitsu, Asus, Microsoft, Panasonic og Huawei.

Udvalget omfatter telefoner, tablets, laptops, stationære pc’er, skærme, kameraer, hovedtelefoner og Bluetooth højttalere.

Ambitionerne er store hos Refurbed : Hvert dansk hjem skal i gennemsnit have mindst én genbrugt mobiltelefon, tablet eller laptop.

Østrigerne lover, at man sparer op til 40 procent i forhold til nyprisen, og Refurbed yder minimum 12 måneders garanti….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xiaomi til spil og e-sport