Mobiler er hotte til spil

Suveræn OLED skærm til spil

(Foto: LG)

De fleste af tidens smart-tv ville vel kunne bruges fint til computerspil. Ikke mindst modellerne med OLED-display. Men kun i teorien.

Moderne gaming-skærme skal nemlig opfylde en stribe specielle krav, før e-sports entusiaster vil acceptere dem.

LG, der er verdens største fabrikant af OLED-tv, har bygget sådan et mønster-eksemplar:

Firmaets nye UltraGear 48GQ900 skærm bruger LG’s bedste OLED-teknologi, men har fået tilføjet bl.a. en superhurtig opdatering af billedet – 260 Hz eller 260 gange i sekundet.

Her ses 32 tommers udgaven af LG’s ye ¤K UltraGear skærme. (Foto: LG)

48 tommer og 4K kun til spil lyder vildt, men der er uden tvivl kunder til den slags. Ligesom folk køber ekstremt hurtige pc’er med indbygget væskekøling eller BMW biler med et ekstra M tilføjet eller en Mercedes fra AMG.

LG UltraGear 48GQ900 har to 20 watt stereo højttalere indbygget, så lyden kan følge med billedet.

Der er også en USB 3.0 port med to porte og et jack-stik til med fire poler til et 3,5 mm headsæt.Lyden i dem kan f.eks. være DTS X surround som kendt fra biograffilm.

Skærmen har selvfølgelig HDMI 2.1 stik, så den kan forbindes problemfrit til de nyeste spillekonsoller og grafik-kort i gamer-pc’er.

Det må være flot at dyrke esport på en 48 tommers OLED skærm. (Foto: LG)

Den nye 48GQ900 er den største og dyreste LG UltraGear model. Hvis mindre kan gøre det, kan man købe 32GQ850 eller  32GQ950 varianterne. De har dog ”kun” skærme på 32 tommer og i IPS/LCD teknologi og 4K.

Og ja – selvfølgelig kan LG nyheden også bruges som et smart tv, når der er brug for at se andet en computerspil.

I den forbindelse vil man nok være glad for LG’s egen AGLR anti-refleks belægning på skærmen. Den kan også være god at have, når man sidder i timevis og spiller games.

Den nye UltraGear skærm udsendes på det japanske marked først. Det sker her i slutningen af maj. Europa og USA kommer lidt senere Priser er endnu ikke offentliggjort….

Her ses LG superskærmen fra siden og den medfølgende fjernbetjening. (Foto: LG)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobiler er hotte til spil