Sonos tv-lyd til fin pris

Vi bor meget smartere

(Geralt / Pixabay)

Boliger verden over bliver klogere og klogere: Over 130 millioner af dem har f.eks. en smart højttaler, som man kan kommunikere med via tale.

Trådløse højttalere er helt klart den gadget, som de fleste kan se en mening i at have i sit nye smarte hjem. I løbet af de næste fem år vil 335 millioner husholdninger have mindst ét eksemplar, spår analysefirmaet Statista.

Alle smarte enheder får vokseværk i de kommende år. Mindst en fordobling i antal boliger med disse gadges i.

Det gælder både store apparater som f.eks. køleskabe og tv, små smarte ting som f.eks. termostater og webcams eller sikkerheds-relaterede enheder som kameraer og røgdetektorer.

Forbruget på tingenes internet (IoT) vil passere 1,1 billion dollars – ca. 7,9 billion kroner næste år. Det smarte hjem er dermed et af de områder, som er kommet stærkest ud efter Corona pandemien.

Forklaringen er selvfølgelig, at boligerne blev et større samlingspunkt under Corona end i mange år; Når folk skulle blive hjemme på grund af smittefaren, kunne de lige så godt digitalisere husholdningerne med alt fra videomøder til stemmekontrol af tv og mikrobølge-ovne….

(Infografik: Statista)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sonos tv-lyd til fin pris