Vi bor meget smartere

Stærk middelklasse

(Foto: Motorola)

Motorola og OnePlus kæmper lystigt om at erobre og holde tredjepladsen på den danske smartphone hitliste – langt efter Apple og Samsung.

Rivaliseringen mellem de to er næppe blevet mindre, efter at Motorolas hidtidige landechef i Danmark for nylig flyttede teltpæle til en lignende stilling hos OnePlus.

Samtidig har de to kamphaner voldsomt travlt med at udsende den ene mellemklasse telefon efter den anden. I næste uge har OnePlus to modeller på vej,  og i dag skynder Motorola sig ud med sin moto G82 5G.

Det er en pæn stor telefon med 6,55 tommers OLED skærm, tre kameraer på ryggen og et batteri på 5.000 mAh.

G82 skal koste 2.399 kroner, hvilket ser ud til at være et af de mest hidsigt omkæmpede prislag for 5G telefoner i de kommende måneder.

Hos Motorola får man sågar en meget hurtig OLED skærm i Full HD+ og med en opdaterings-hastighed på 120 Hz. Det lyder slet ikke tosset.

(Foto: Motorola)

Motoren ombord er Qualcomms Snapdragon 695, der er meget populær i 5G telefoner i Androids mellemklasse. En processor, der vil være kraftig nok til 95 procent af publikum.

Dog bliver det spændende at se, om den kan følge med den lynhurtige skærm uden små ryk i videoer og avancerede computerspil.

Motorola tilbyder sågar moto G82 med både 8, 12 eller 16 GB RAM. Det er ellers kun noget, man ser på topklasse mobiler til den tredobbelte pris eller mere.

Kameraerne sidder på et ovalt panel, der rummer et hoved-objektiv på 50 megapixel, et supervidvinkel på 8 MP og en Macro Vision linse på 2 MP til de små detaljer. Det er mere almindeligt i prisklassen.

Derudover har Motorola indbygget den lille sjove finesse, at selfie-skyderen på 16 MP kan optage video på både fronten og bagsiden samtidig.

Den nye Motorola måler 161 gange 74 gange 9,0 millimeter og vejer 178 gram. Der er to stereo-højttalere med Dolby Atmos surround, og som andre Motorola telefoner har G82 5G en særlig knap til at kalde Google Assistenten frem. Den er mange brugere ret glade for.

Batteriet er på 5.000 mAh og tilbyder opladning med 30 watt. Det er dobbelt så hurtigt som iPhone, men ikke længere imponerende i Android. Mon ikke OnePlus har et es i ærmet på sin nye Nord 2T,

Motorola kan ikke sige, hvornår moto G82 5G lander i danske butikker. Men når prisen 2.499 kroner er klar, kan det næppe vare længe….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi bor meget smartere