De bruger Trumps sociale medie

Harman lægger lyd på fjernsynet

(Foto: Harman Kardon)

Det kendte amerikanske Hi-Fi mærke Harman Kardon (HK), som i dag er en del af Samsung imperiet, er barslet med det nyeste skud på sin familie af soundbars.

Med en pris på ca. 7.000 kroner hører den nye HK Citation MultiBeam 1100 til den lidt tungere vægtklasse. Det understreges samtidig af, at nyheden indeholder hele 11 højttaler-enheder i sit slanke kabinet.

Vanen tro har Harman Kardon indbygget en masse avanceret teknologi i sin tv-højttaler. Noget af dem er standard som f.eks. Dolby Atmos til surround sound – andet er HK’s egen.

Det gælder f.eks. PureVoice, der sørger for, at gengivelsen af stemmer står rent og krystalklart, uanset hvor højt man drejer op.

(Foto: Harman Kardon)

Den nye Harman Kardon soundbar har automatisk rum-kalibrering, så højttaleren tilpasser sin lyd optimalt til det rum, hvor den spiller.

Nyheden kan selvfølgelig også parres trådløst med andre højttalere i Citation serien. Mange vil jo nok udvide med Citation Sub eller Sub S for at få ekstra punch i de dybe toner.

Meget praktisk giver den nye Harman Kardon soundbar adgang til over 300 forskellige online musiktjenester via enten Apple AirPlay. Amazon Multi-Room Music eller Google Chromecast. Desuden har højttaleren en HDMI eARC forbindelse med kabel.

Den lidt højere pris skinner også igennem i det ydre, hvor HK har hentet hjælp hos de berømte danske tekstil-designere fra Kvadrat til at iklæde Citation MultiBeam 1100.  Nyheden kommer til salg i Danmark i løbet af maj, og man kan få tv-højttaleren i enten sort eller grå….

(Foto: Harman Kardon)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bruger Trumps sociale medie