Fremtidens elektronik i boligen

Hjemme-pc med det hele

(Foto: Lenovo)

(Opdateret) Selvom de fleste nok køber laptops nu om dage, fordi de er nemmere at tumle og fylder meget mindre, er der fortsat mange, som foretrækker stationære computere til hjemmebrug.

Det er dem, der ser på mange billeder og videoer eller elsker at deltage i video-møder online med mange deltagere. Det er jo noget, rigtig mange af os har fået lært her under Corona pandemien.

Sådan en svend har Lenovo på vej i skikkelse af Yoga AIO 7, der er er en stor alt-i-én maskine med et 27 tommers display i 4K kvalitet. Selve pc’en sidder i skærmens fod og optager derfor ikke plads på skrivebordet.

Lenovo har holdt øjne og ører åbne, mens folk har siddet indelukket under pandemien. Mangler de nuværende pc’er features, som måske har været overset af produkt-designerne?

(Foto: Lenovo)

Mindst to ting at forbedre fandt Lenovo: Den ene er, hvordan man i dag bruger sin computer og samarbejder på tværs af flere enheder. Ingen har jo kun én – alle har mindst en laptop og en smartphone.

Lenovo har derfor indbygget en direkte trådløs deling i den nye AIO 7, så man f.eks. kan sende fotos, skærmbilleder og videoer fra mobiltelefonen til den store skærm – uden ledning og besværlige omveje.

Det kan f.eks. også være at scrolle igennem Instagram, Facebook, TikTok eller YouTube, som man har kørende på sin smartphone, men gerne vil se i mega format.

Den anden er, at folk ikke altid kun har brug for skærmen vandret. Der kan også være behov for at vise billeder eller landkort på højkant.

Den nye Lenovo alt-i-en oc kan også arbejde på højkant. (Foto: AMD)

Fluks har Lenovo opfundet et fleksibelt hængsel, der gør det muligt at rotere den store skærm 90 grader, ligesom den kan løftes og vippes til flere synsvinkler. Alt sammen med et let tryk med hånden eller fingeren.

Lenovo har samtidig sørget for, at AIO 7 rummer en motor, der matcher de imponerende ydermål: Processoren er således AMD’s seneste Ryzen 6000 Series 2, som kan suppleres med en AMD Raden RX 6600M grafikchip.

På den måde forvandles alt-i-én nyheden til en habil gamer-pc, hvilket yderligere understreges af, at AIO 7 har to fem-watts højttalere fra JBL integreret plus passive radiatorer til svinge med på de lave toner. Stort billede og stor lyd….

Den spændende nye Lenovo hjemme-multimedia-central kommer på det danske marked i slutningen af juni. Priserne begynder ved 1.499 euro eller ca. 11.300 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremtidens elektronik i boligen