Disse mobiler købte vi i april

Øretelefonerne er også en højttaler

(Foto: Lexon Design)

Blandt tablets, laptops og printere er det helt almindeligt at købe maskiner, der kan flere ting. Så hedder de 2-i-1, 3-i-1 eller sågar 4-i-1 modeller.

Når vi taler hoved- eller øretelefoner, kan de som regel kun én ting – nemlig blæse musik, lyd og stemmer ind i hovedet på bæreren.

Lille Lexon Design har imidlertid fået en idé, som man kan undre sig lidt over, at andre ikke har fundet på før dem – f.eks. en af de store fabrikanter af øretelefoner.

(Foto: Lexon Design)

Lexon har nemlig kombineret et sæt trådløse øretelefoner med en Bluetooth højttaler. Så kan man både spille musikken og samtalen privat til sig selv eller dele fornøjelsen med en håndfuld mennesker omkring sig.

Lexons trick er at indbygge en lille fuldtone højttaler i øretelefonernes medfølgende batteriæske. Den får så en praktisk dobbeltrolle. Højttaleren skal være rundspredende, så dens lyd kan høres af tre-fire mennesker i en ring omkring æsken – f.eks. ved et gruppekald.

Dertil kommer, at Lexon Earbuds 2 har indbygget stemme-styring via Google Assistent og en aktiv støjreduktion med i prisen.

(Foto: Lexon Design)

Øretelefonerne har to indbyggede mikrofoner, så de kan fungere som headsæt og til håndfri telefonkald..

Mikrofonerne er så koblet til et aktivt støjreduktions-system (ANC), der skal kunne filtrere generende omgivelsesstøj fra eller give adgang til at høre vigtige lyde udefra, mens man f.eks. lytter til musik.

Lexon praler naturligvis af sin lydkvalitet, men til 100 euro eller ca, 750 kroner kan man nok ikke forvente mirakler.

(Foto: Lexon Design)

Lexon Speakerbuds 2 fås i en hel stribe glade farver. De kører seks timer på batteri, når man kun bruger de trådløse øretelefoner. Med Bluetooth højttaleren tændt nok lidt kortere tid.

Husker man at lægge øretelefonerne i bæreæsken, når de ikke er i anvendelse, øges spilletiden til maksimalt 24 timer uden stikkontakt. Hver aften kan man så lade den smarte 2-i-1 nyhed op via et USB-C kabel….

Højttaleren sidder i bunden af øretelefonernes bæreæske. (Foto: Lexon Design)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse mobiler købte vi i april