Hver fjerde lytter til pirat-musik

Mobilen har en pen med

(Foto: Motorola)

Mens Nokia tilsyneladende har opgivet at konkurrere på markedet for dyre supermobiler og kun satser på billige modeller, ser Motorola ud til at ville være med i alle prisklasser.

Det betyder bl.a, at Nokia vil få svært ved at slås med OnePlus om den danske tredjeplads på smartphone ranglisten, der føres suverænt an af iPhone med Samsung som lige så klar nummer to.

Tredjepladsen herhjemme med markedsandele på tre til fem procent kan til gengæld skifte, når f.eks. Motorola sælger et stort parti tilbuds-telefoner via de elektronik-varehuskæderne eller et par teleselskaber.

Spændende bliver det at se, om det lykkes verdens nummer tre – Xiaomi – at nå samme position i Danmark. Ambitionerne er der, men vokseværket går lidt trægt.

Ude i verden fås den nye Motorola med 5G og pen i farverne Seafoom Green og Steel Blue. (Foto: Motorola)

 

I mellemtiden udvider Motorola nu igen sit i forvejen meget brede program af mobiltelefoner, som vel kun matches i omfang af Samsung.

Den næste model kan meget vel blive denne nye 2022-udgave af Moto G Stylus, der har fået en stærkere processor, et bedre kamera – og 5G,

Efter Samsung aflivning af de lækre, men dyrere Galaxy Note modeller savner markedet en telefon, der kommer med en pen som standard.

Pennen er den store attraktion i den nye Motorola. Et fint værktøj, når man vil skrive notater, klikke i regneark, tegne kruseduller eller redigere fotos på mobilens pænt store skærm.

Tilmed har Motorola sikret, at man kan begynde at skrive på display uden at tænde og låse hele telefonen op først. God detalje.

Det samme er prisen, der ligger langt under Samsungs – også på den store Galaxy S22 Ultra, som man i dag kan købe med pen som tilbehør.

En dansk pris på Moto G Stylus 5G kendes endnu ikke, men i USA kan den købes for 500 dollars eller ca. 3.500 kroner fra den 28. april.

Skærmen på den nye Motorola måler pænt store 6,8 tommer. Der er tale om et Max Vision LCD display – ikke OLED – med en Full HD+ grafik på 2.400 gange 1.080 punkter.

Opdaterings-hastigheden er hurtig med 120 Hz i sekundet, hvilket betyder, at mobilen vil være fin til spil og video.

Meget praktisk kan pennen parkeres inde i selve mobiltelefonen. (Foto: Motorola

Processoren har Motorola opgraderet til Qualcomms mellemklasse chip Snapdragon 695 med 5G. Alt efter model kommer Moto G Stylus 5G med op til 8 GB RAM og 256 GB lager. Alle versioner Android 12 ombord.

På ryggen sidder tre kameraer med et 50 megapixel og optisk billed-stabilisation som hoved-objektiv. Det assisteres af en 8 MP ultra vidvinkel, der også fungerer som makro til næroptagelser. Tredje linse er en dybde-sensor på 2 MP til portrætter med bokeh effekt.

Kameraerne er ret standard for tiden. Det samme kan siges om batteriet på 5.000 mAh, hvor ladeklodsen ligger med i æsken. Det gør den f.eks. ikke hos Samsung og Apple.

Mange vil også være glad for, at Motorola holder fast ved et 3,5 mm stik til hovedtelefon. Ikke alle lytter trådløst nu om dage….

Den store attraktion på den nye Motorola er den medfølgende pen til en fin pris. (Foto: Motorola)

 

 

 

 

)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hver fjerde lytter til pirat-musik