Rusland kloner Instagram

Verdens bedste soundbar?

(Foto: Devialet)

Mens de fleste andre fabrikanter forsøger at gøre deres soundbar højttaler så små og slanke so muligt, så de ikke dominerer for meget under tv-skærmen på væggen, går franske Devialet den direkte modsatte vej.

Med sin nye Dione vil Devialet ganske enkelt bygge markedets bedste alt-i-én soundbar. Separat subwoofer og sidehøjttalere er ikke nødvendige.

Det gør så til gengæld, at størrelsen ikke må være noget problem. Dione måler hele 120 gange 16,5 gange ni centimeter og vejer 12 kilo på grund af sit kabinet i aluminium.

(Foto: Devialet)

Indendørs sidder hele 17 højttaler-enheder! Otte af den er subwoofere til bassen, mens mellemtoner og diskant håndteres af ni fuldtone-enheder. Alt i alt kan de give en 5-1-2 surround oplevelse og levere imponerende 950 watt.

Hele herligheden styres af en app til mobilen og Devialets egen Intelligence Processor, der også sidder i franskmændenes jetmotor-lignende Hi-Fi højttalere. App’en kan f.eks. automatisk tilpasse lydbilledet til det rum, hvor Dione soundbaren placeres.

Naturligvis kommer Dione med det nyeste Dolby Atmos og har derfor flere af sine fuldtone-enheder til at stråle opad mod loftet, hvor tonerne reflekteres og spredes fra.

 

 

Soundbaren rummer sågar et integreret gyroskop, der kan fin-indstille center-kanalen alt efter, hvordan tv-højttaleren placeres – på en stander på gulvet eller under fjernsynet på væggen.

Lidt usædvanligt indeholder Dione også sin egen digital-til-analog konverter (DAC). Devialet stoler ikke på, at forvandlingen fra digital streaming til anslog bevægelse af højttaler-membraner bliver gjort godt nok af andre i signalkæden. DAC’en i Dione kan arbejde med 24 bit og 96 kHz.

Dione er forberedt til Netflix, AppleTV+, Disney+ og Amazon Prime Vudei ligesom der er sørget for både Apple AirPlay 2 og Spotify Connect. Det kunne jo sagtens være, at man vil bruge Dione til at spille musik på.

Prisen følger desværre også med ambitionerne hos Devialet. Super-soundbaren skal koste 2.190 euro eller ca. 16.500 kroner….

Den nye soundbar måler 120 centimeter i bredden. (Foto: Devialet)

De 17 højttaler-enheder og forstærkerne på 950 watt sidder tæt i Dione. (Foto: Devialet)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rusland kloner Instagram