Tysker låner hos B&O

Nu slår PlayStation tilbage

Ghostwire Tokyo. (Foto: PlayStation)

Alle har vidst, at Sony rugede på et svar på Microsofts offensive fremmarch i videospil verdenen. Først med indførelsen af sit Game Pass til Xbox. Derefter overtagelsen af det store spil-softwarehus Activision.

Svaret blev offentliggjort i dag. Det er en sammenlægning af de separate Playstation Plus og Now abonnementer, så brugerne får adgang til over 700 spil, Lanceringen sker officielt til juni.

Det fremtidige navn bliver det uskyldige PlayStation Plus. Ikke det mere dramatiske Spartacus, som har været dets interne arbejdstitel hos Sony:

Sony tilbyder samtidig sin nye spiltjeneste i tre pakker, der skal passe til alt fra den entusiastiske gamer, der sidder online hele tiden – til den mere beskedne, som godt kan lide at udfordre sig med et computerspil med jævne mellemrum.

Gamere, der bruger Sony PlayStation, får nu tre nye abo-pakker med spil i. (Foto: PlayStation)

 

Det mindste PlayStation Plus abonnement hedder Essential til efternavn og svarer til den nuværende Plus pakke. Prisen er ni euro om måneden.

Med i Essential abonnementet følger to spil, man kan downloade hver måned. Der er cloud lagring af gemte spil og adgang til multiplayer spil online.

Næste niveau hedder PlayStation Plus Extra og koster fra 14 euro om måneden. Her får brugeren adgang til 400 af de mest populære spil fra PS4 og PS5 inklusive nogle af de store blockbusters. Alle spil i Extra pakken kan downloades.

Endelig er der det store PlayStation Plus Premium abonnement til 17 euro om måneden. Det giver 340 ekstra spil oveni de 400 fra Extra pakken som f.eks. PS3 titler til cloud streaming.

(Foto: PlayStation)

Dertil kommer adgang til alle de klassiske spil i både streaming og som download fra den originale PlayStation, PS2 og PSP.

Endelig får Premium brugere lejlighed til at afprøve spil i en tidsbegrænset periode, inden de beslutter sig til, om de vil købe dem eller ej.

Sony satser især på, at de nye Extra og Premium abonnenter kan blive en attraktiv rival til Microsofts forbedrede Game Pass pakker.

Til lanceringen i juni planlægger Sony at have bestseller titler som f.eks. ”Death Stranding”, ”God of War”, ”Marvel’s Spider-Man”, ”Marvel’s Spider-Man: Miles Morales”, ”Mortal Kombat 11” og ”Returnal” klar….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tysker låner hos B&O