iPhone SE sælger dårligt

Influencers vokser overalt

(Foto: Shvets Productions / Pexels)

Bloggere – undskyld nu om dage hedder de influencere – spiller en stadig vigtigere rolle i det globale reklame-marked.

Antallet af mennesker, som online-skribenterne når ud til, vokser konstant. Nogle steder dog hurtigere end andre, fortæller analyse-bureauet Statista.

Influencerne har helt klart deres største magt i Kina med over en milliard følgere i år. USA har 302 millioner, men vokser stort set ikke længere.

Det gør til gengæld Indien, der for fire år siden var på niveau med USA. I dag er Indien allerede et dobbelt så stort influencer marked. Om to år vil det være tre gange så stort og i 2026 næsten fire gange så stort som USA.

Den store forskel i vækst skyldes primært, at USA er et modent og etableret marked for online marketing, mens Indien først er ved at komme i gang.

Selvom antallet af indiske følgere kan lyde enormt, er det faktisk kun en ret lille procentdel af landets totale indbyggertal. Omvendt vil USA med 323 millioner followers i 2026 have nået næsten hele landets befolkning….

(Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone SE sælger dårligt