Jyderne angriber hovedstaden

Højt op med OnePlus

(Foto: OnePlus)

Hasselblads kameraer var i sin tid de første, som de amerikanske astronauter tog med sig på rumrejse i Apollo raketterne – og de firkantede svenske foto-apparater var også de første med på månen i 1969.

Nu har en del af Hasselblad igen været en tur oppe i stratosfæren for at tage billeder af vores blå planet fra 38 kilometers højde.

Denne gang var det som den software, som den berømte fotofabrikant har udviklet til OnePlus’ nye 10 Pro5G  telefon. Den har officiel premiere i Danmark torsdag den 31. marts.

(Foto: OnePlus)

De svenske foto-eksperters indsats ligger bl.a. i anden generation af Hasselblad Camera for Mobile systemet, der er en integreret del af OnePlus’ nye flagskib.

Systemet skyder bl.a. billeder i fuld 10-bit kvalitet. Det betyder bl.a, at kameraet kan behandle 64 gange flere farver end mobiler med mere almindelige 8-bit chips. Desuden har brugerne adgang til Hasselblads særlige Natural Color Calibration.

Som led i markedsføringen af den nye OnePlus 10 Pro5G  blev en mobiltelefon sendt op i en tysk ballon, der topper 38.000 meter over jordoverfladen.

(Foto: OnePlus)

Deroppe udsættes telefonen både for ekstremt lave temperaturer på minus 60 grader, direkte sollys og vindhastigheder på 200 kilometer i sekundet.

Alligevel lykkedes det at tage flotte billeder af vores planet i en kvalitet, som de fleste nok troede var umulige med en smartphone. Med et professionelt Hasselblad kamera ja, men en mobil til få tusinde kroner næppe.

Resultater fra den eventyrlige rejse i ballon op over jorden kan ses i fotos og videoen til denne artikel….

(Foto: OnePlus)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jyderne angriber hovedstaden