Razer vil være top i streaming

Denne elbil er ren social media

(Foto: INDIEV)

Efterhånden er der så mange forskellig elbiler på markedet, at de kan have samme problemer som deres benzin-drevne fætre med at adskille sig fra hinanden.

Lille INDIEV fra Los Angeles har valgt at distancere sig på sin indretning med computere og skærme, der kan bruges til alt muligt andet end at køre i bil.

INDI One kaldes derfor den første bil på veje og gader, der er helt igennem social media, tv-streaming og computerspil.

Elbilen skal således være ideel til både influencers og podcastere, der producerer deres eget indhold til internet – og samtidig oplagt for storforbrugere af sociale medier.

INDI One har skærme i hele ellbilens bredde. (Foto: INDIEV)

Hjertet i INDI One er således en kraftig Windows-computer ved navn VIC, der i ydelse og grafiske evner kan konkurrere med seriøse gamer-pc’er og spillekonsoller.

Billeder, spil, tv og videoer kan fordeles på Indi Ones store OLED-skærme, der dækker hele bilens instrumentbræt. Føreren kan bare ikke deltage, mens han eller hun kører.

Til gengæld kan multimedia indholdet også fordeles om til bagsæde-passagererne, der har deres egne skærme og kontrol-enheder, der kører via elbilens hurtige intranet.

Ifølge INDIEV er computeren godkendt som et mobilt computerspil-center med gaming og esport i AAA-klasse og godkendelse til brug med Virtual Reality.

 

Den kraftige computer kan også fungere som en komplet Windows arbejdsstation, der konstant er online og derigennem kan uploade eller downloade data til skyen.

Føreren kan dog også være lidt med under kørslen. Bilisten kan nemlig sende live streaming til sociale medier og sin egen hjemmeside via INDI Ones fem kameraer indendørs og udendørs.

Det rent elbil-mæssige behøver INDI One tilsyneladende heller ikke at gemme sig med. Vognen har således 470 hestekræfter – firehjuls-træk – og en rækkevidde på 480 kilometer via sine indbyggede batterier på 95 kWh.

Lidt usædvanligt lægger INDIEV ikke nogen begrænsninger på tophastigheden, hvilket må betyde et højt strømforbrug. 210 kilometer på toppen klarer INDI One, og fra 0 til 100 kilometer klares på kun 4,3 sekunder. Opladningen kan ske med 100 kW DC.

Pris og leverings-tidspunkt vil INDIEV ikke oplyse noget om endnu. Til gengæld reklamerer man i de sociale medier, at INDI One er på vej….

INDI One har indbygget en Windows-baseret gamer-pc, der kan forvandle elbilen til en social media central. (Foto: INDIEV)

Hvis man kører i mørke, kan man sørge for at give rattet til lysshow. (Foto: INDIEV)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Razer vil være top i streaming