B&W får Dolby Atmos

Netflix bliver dyrere

Yosafbhuta / Pixabay)

Alt bliver dyrere i øjeblikket, så hvorfor ikke abonnementer på tv-streaming?

Netflix holder den danske pris på sit Basic abonnement på 79 kroner om måneden, men lader sine to større Standard og Premium pakker koste mere.

Netflix Standard, som byder på HD-kvalitet og indhold på to skærme ad gangen, bliver 15 kroner dyrere om måneden. Det vil sige en prisændring fra 99 kroner om måneden til 114 kroner.

Det store Premium abonnement skal koste 149 i stedet for 129 kroner. Her får man fin 4K billed-kvalitet, der kan ses på op til fire skærme i huset.

Netflix har samtidig taget et stort skridt ind i interaktive shows med sit nye daglig quiz-udsendelse ”Trivia Quest”, der åbner den 1. april.

(Foto: Netflix)

”Trivia Quest” vil hver dag præsentere 24 forskellige spørgsmål omkring emner som videnskab, sport og kunst – og så spinde en sjov lille historie ind om hvert af dem.

Undervejs skal man hjælpe helten Willy på skærmen redde indbyggeder i Trivia Land fra en forbryder, som bl.a. angriber med ond viden.

Endelig fortæller Netflix også i dag, at man vil udsende den ultimative dokumentar om bikini-stjernen Pamela Anderson. Det sker kun en måned efter, at streaming konkurrenten Hulu har lanceret tv-serien ”Pam & Tommy”.

Det kunne tyde på, at den barmfagre Pamela kommer så meget frem på skærmene igen, som hun ikke har været siden den legendariske ”Baywatch” fra 1990’erne….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B&W får Dolby Atmos