Internet er i bevægelse

Samsungs nye er eftertragtede

(Foto: Samsung)

I går landede de splinternye Galaxy S22 mobiler i udvalgte danske butikker, sådan som Samsung selv udtrykker det.

Om Samsung dermed antyder, at der ikke vil være nok telefoner til alle fra starten, skal jeg ikke kunne sige.

Faktum er imidlertid, at de tre nye S22 modeller er Samsungs mest forudbestilte smartphones nogensinde i verden. De har overgået selv bestselleren Galaxy S8 i efterspørgsel.

Ifølge Samsung er forudbestillingerne mere end dobbelt så store som på forgængeren Galaxy S21 fra sidste år. Over 60 procent af salget har været på topmodellen Galaxy S22 Ultra, der koster fra 10.000 kroner på det danske marked.

(Foto: Samsung)

Ultra er også langt den mest interessante af de tre nye Samsung telefoner. Den har sit eget unikke design og skal afløse Samsungs Note telefoner med integreret S Pen.

Samsung selv fremhæver selv kameraerne i de nye S22 mobiler. De omfatter bl.a. Nightography til foto i nærmest mørke og spændende features som portræt-tilstand med kunstig intelligens.

Samsungs nye telefoner koster fra 6.699 kroner for Galaxy S22 standard modellen, over 8.299 kroner for mellem-versionen S22+ til mindst 9.899 kroner for S22 Ultra.

Samsung meddeler samtidig, at selskabets nye top-tablet Galaxy Tab S8 også er landet i danske butikker.

Der er tale om tre modeller, som skal konkurrere direkte med Apples iPad Pro. Igen her er forhånds-interessen størst for topversionen S8 Ultra, der står for 50 procent af bestillingerne.

Galaxy Tab S8 Ultra kommer med en imponerende Super AMOLED skærm på 14,6 tommer og meget hurtig opdaterings-hastighed på 120 Hz.

S8 Ultra er desuden pakket ind i Armor Aluminium, der skal være over 30 procent mere ridsefast og 40 procent mindre tilbøjelig til at bøje end forgængerne.

Tabletterne Galaxy Tab S8 skal man betale mellem 5.999 og 9.299 kroner for, oplyser Samsung i Danmark….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Internet er i bevægelse