Møde med Sennheiser

Swift bliver stærkere

(Foto: Acer)

Verdens sjette-største pc-mærke Acer spilder ikke tiden, når Intel er ude med en ny processor-generation.

Det ser man med Intels 12. generation af motorer til laptops, hvor Acer nu har præsenteret sine tilhørende bærbare pc’er til.

De er ikke kun blevet opgraderet med Intels nyeste Core processorer. Acer har samtidig benyttet lejligheden til at putte en række forbedringer i sine populære Swift 3 og Swift 5 laptops.

Mest åbenlys er Acer Swift 5, der har fået et touch display i 16:10 format og 2.560 gange 1.600 punkters grafik. Den lidt højere skærm gør det bedre at arbejde med lodret indhold som f.eks. dokumenter og websider.

Den lille Acer Swft 3 kommer i flere glade farver. (Foto: Acer)

Acer har samtidig givet Swift 5 et lidt dyrere og mere fornemt look via et kabinet i to-farvet aluminium.

Den oppeppede Swift 5 fås med op til en 12-kerne Intel processor, 16 GB hurtig DDR5 RAM og 2 TB SSD disk. Desuden er der to Thunderbolt 4 porte, to USB 3.2 stik og en HDMI 2.1 forbindelse til ekstern skærm.

Med sine 1,2 kilo er den nye Acer Swift 5 en smule tungere end forgængeren. Til gengæld har den fået et forbedret kølesystem med to blæsere og D6 varmerør.

Laptoppen lever op til Intels Evo krav, så den kan køre i 10 realististiske timer på en batteri-opladning. Hurtig opladning sikrer fire timers kørsel på 30 minutter.

Swift 5 får en lidt højere skærm end almindeligt. (Foto: Acer)

Swift 3 ser ikke ud til at få en helt så omfattende opgradering som storebror. Skærmen på 14 tommer er i traditionelt 16:9 bredformat, lagerdiske på op til 2 TB og en hurtig opladning på 30 minutter.

Swift 3 fås til gengæld  flere forskellige farver. Man har samme 1.080 punkters webcam og små-grønne tiltag som et pegeplade lavet af plastik-affald fra verdenshavene.

Lige så hurtigt som Acer er ude med lanceringen af de nye laptops – lige så længe må vi vente med at kunne købe dem.

Swift 5 dukker op i april til priser fra 11.999 kroner, mens Swift 3 først kommer op engang i løbet af andet kvartal. Dens pris kommer også senere….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møde med Sennheiser